Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Συνάντηση Σακελλαροπούλου με εκπροσώπους ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 – Να επιδείξουν πνεύμα συνεννόησης
[Reader]: Συνάντηση Σακελλαροπούλου με εκπροσώπους ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 – Να επιδείξουν πνεύμα συνεννόησης

[Reader]: Συνάντηση Σακελλαροπούλου με εκπροσώπους ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 – Να επιδείξουν πνεύμα συνεννόησης

«Συναντήθηκα με αντιπροσωπεία των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25, καθώς και του ΣΦΕΑ, η οποία μου επέδωσε ψήφισμα με αντικείμενο την απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων. Για την κρίση της νομιμότητας της απόφασης αυτής αρμόδιες είναι οι δικαστικές αρχές, ενώπιον των οποίων το ζήτημα εκκρεμεί. Στις κρίσιμες ώρες που διέρχεται η χώρα προέχει το εθνικό συμφέρον, η αλληλεγγύη και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Καλώ τις πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν πνεύμα συνεννόησης. Είναι καθήκον όλων και ελάχιστο χρέος στη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου» δήλωσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Πρωτοβουλία Μητσοτάκη: Όλοι οι αρχηγοί στο Πολυτεχνείο με επικεφαλής τη Σακελλαροπούλου

«Εναλλακτικό» εορτασμό της φετινής επετείου του Πολυτεχνείου προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης , μετά την πολιτική θύελλα που προκλήθηκε από την απαγόρευση των δημοσίων συναθροίσεων μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός, μετά τις αντιδράσεις, απευθύνει κάλεσμα στους πολιτικούς αρχηγούς για έναν «διαφορετικό» εορτασμό της φετινής επετείου του Πολυτεχνείου. Ειδικότερα, αφού επισημαίνει ότι «δεν μπορεί η ιστορική επέτειος να γίνεται αιτία διχασμού και οι ανθρώπινες ζωές πεδίο κομματικών πειραματισμών», ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί «όλα τα κόμματα σε αυτοσυγκράτηση και τους πολιτικούς αρχηγούς σε μία από κοινού πρωτοβουλία τιμής στο Πολυτεχνείο. Με επικεφαλής την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με μία λιτή επίσκεψη και με ένα λουλούδι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!