Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: Σάσα Μπάρον Κοέν: Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ένας εμφανής ρατσιστής, φασίστας
[Reader]: Σάσα Μπάρον Κοέν: Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ένας εμφανής ρατσιστής, φασίστας

[Reader]: Σάσα Μπάρον Κοέν: Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ένας εμφανής ρατσιστής, φασίστας

Σε συνέντευξή του στους «The New York Times », ο Σάσα Μπάρον Κοέν μίλησε για τη συνέχεια του Borat και τι έμαθε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ο Κοέν είπε ότι «στόχος είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να γελούν, αλλά αποκαλύπτουμε και την επικίνδυνη ολίσθηση προς την απολυταρχία».

Ο Κοέν υπογράμμισε τις διαφορές μεταξύ της Αμερικής του σήμερα και της εποχής που η πρώτη ταινία γυρίστηκε, το 2005. «Το 2005, χρειαζόταν ένας χαρακτήρας όπως του Μποράτ, που ήταν μισογύνης, ρατσιστής, αντισημίτης για να κάνει τους ανθρώπους να αποκαλύψουν τις προκαταλήψεις που έχουν. Αλλά αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο. Τώρα οι προκαταλήψεις έγιναν ορατές. Οι ρατσιστές είναι υπερήφανοι που είναι ρατσιστές», είπε και πρόσθεσε ότι «ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ένας εμφανής ρατσιστής, φασίστας που επιτρέπει στην κοινωνία να αλλάξει τον λόγο της».

Η συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς του Borat έχει τον τίτλο «Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime For Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan » και θα προβληθεί από το Amazon Prime στις 23 Οκτωβρίου.

Η αντιφασιστική ατζέντα του έργου διαδραματίζεται σε διάφορες σκηνές, αλλά στη συνέντευξη ο Κοέν μίλησε εκτενώς για τον ρόλο του Borat που ζει με δύο συνωμοσιολόγους. Όπως είπε «το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να κάνω, ήταν ότι ζούσα με τον χαρακτήρα για πέντε μέρες κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!