Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Ψευτογιατρός: «Μας έλεγε ότι θα τη δούμε νυφούλα» – Συγκλονίζει μάνα που έχασε το παιδί της (vid)
[Reader]: Ψευτογιατρός: «Μας έλεγε ότι θα τη δούμε νυφούλα» – Συγκλονίζει μάνα που έχασε το παιδί της (vid)

[Reader]: Ψευτογιατρός: «Μας έλεγε ότι θα τη δούμε νυφούλα» – Συγκλονίζει μάνα που έχασε το παιδί της (vid)

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», η γυναίκα περιέγραψε πώς γνώρισαν τον «γιατρό» σε κλινική των Αθηνών αλλά και την «εξοντωτική θεραπεία» που αναγκάστηκε να ακολουθήσει το παιδί τους με τα «αηδιαστικά σκευάσματα».

«Πήρε τον φάκελο του παιδιού και στα email που μας έστελνε η ιδιότητά του ήταν νευροχειρουργός-ογκολόγος. Μας είπε ότι η δουλειά του ήταν σε σπουδαίο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας, στο οποίο μάλιστα νοσηλεύεται ο Σουμάχερ και επιλέγει να βοηθά ελληνόπουλα. Ότι υπάρχει πρωτοποριακή, ιατρικής φύσεως, όχι εναλλακτική, η οποία είναι υπό έγκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων» αναφέρει η γυναίκα.

«Στην ουσία διεκόπη η θεραπεία που έκανε το παιδί γιατί “ήταν άχρηστη”, για να κάνει τη δική του. Το παιδί φυσικά έμεινε ακάλυπτο γιατί όλα αυτά τα αηδιαστικά φάρμακα που του χορηγούσε, δεν ήταν θεραπεία», συνέχισε.

«Έλεγε ότι δεν έχει δική του ιατρείο λόγω του ότι δουλεύει στην Ελβετία και γι’ αυτό συνεργάζεται με κλινικές. Είχε μια απίστευτη πειθώ, έναν τρόπο να μαγνητίζει τους ανθρώπους. Ακόμα κι όταν τον ρωτούσαμε γιατί αυτά που λέει έρχονται σε αντίθεση με τους άλλους Έλληνες γιατρούς αυτός μας έλεγε “θα παντρέψουμε το παιδί, θα το δείτε νυφούλα και τέτοια. Μου είπε ότι “εκεί στην Ελβετία, όσα βλέπω εγώ σε μια μέρα, τα βλέπουν εδώ σε έναν χρόνο”» περιγράφει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!