Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: Πρωτοσέλιδο τουρκικής εφημερίδας: «Ο μόνος έξυπνος άνδρας στην Ελλάδα είναι ο Αποστολάκης» (pics &vid)
[Reader]: Πρωτοσέλιδο τουρκικής εφημερίδας: «Ο μόνος έξυπνος άνδρας στην Ελλάδα είναι ο Αποστολάκης» (pics &vid)

[Reader]: Πρωτοσέλιδο τουρκικής εφημερίδας: «Ο μόνος έξυπνος άνδρας στην Ελλάδα είναι ο Αποστολάκης» (pics &vid)

Η τουρκική εφημερίδα Yeniçağ, στο σημερινό της πρωτοσέλιδό (Παρασκευή, 14/8), αναφέρει ότι «ο μόνος έξυπνος άνδρας στην Ελλάδα είναι ο Αποστολάκης» και συνεχίζει ότι ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, δήλωσε ότι: «Κανείς δεν πρόκειται να χαλάσει τη σχέση του με την Τουρκία για δικό μας θέμα».

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρονται σε δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς ο κύριος Αποστολάκης ότι αν προκύψει μία σύγκρουση με την Τουρκία θα είμαστε μόνοι μας. Μάλιστα ο πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας επανέλαβε τις συγκεκριμένες δηλώσεις και στις 12 Αυγούστου στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

«Βλέπετε να έχει προκύψει κάτι που να μην με δικαιώνει; Έχει αλλάξει κάτι; Βλέπετε να είναι κανείς δίπλα μας; Όταν σχεδιάζουν οι στρατιωτικοί σχεδιάζουν με το δυσμενέστερο σενάριο. Οι πιθανότητες λοιπόν εάν προκύψει μία σύγκρουση να είμαστε μόνοι μας είναι περισσότερες από το να συμβεί κάτι άλλο. Πολύ δύσκολα κάποιος θα χαλάσει τις σχέσεις του ή θα έρθει σε πολεμική σύγκρουση με την Τουρκία για δικό μας θέμα. Θα πρέπει να διακυβεύονται σοβαρά συμφέροντα για να γίνει αυτό. Επομένως με αυτή τη λογική καλό είναι να ξέρουμε και να υπολογίζουμε ότι ό,τι κάνουμε πρέπει να το μετράμε με τις δικές μας δυνατότητες. Έχουμε δυνατότητες», απάντησε ο Ευάγγελος Αποστολάκης σε σχετική ερώτηση που του ετέθη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!