Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: Προκλητική επίθεση Τσελίκ σε Παναγιωτόπουλο: Μην κάνετε τέτοιου είδους κακά αστεία
[Reader]: Προκλητική επίθεση Τσελίκ σε Παναγιωτόπουλο: Μην κάνετε τέτοιου είδους κακά αστεία

[Reader]: Προκλητική επίθεση Τσελίκ σε Παναγιωτόπουλο: Μην κάνετε τέτοιου είδους κακά αστεία

«Μην κάνετε τέτοιου είδους κακά αστεία», ο Ομέρ Τσελίκ απευθυνόμενος στον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο υποστηρίζοντας ότι η δύναμη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δεν αμφισβητείται.

Σε δηλώσεις του έπειτα από την κεντρική επιτροπή του κόμματός του, ο εκπρόσωπος τύπου του AKP ανέφερε ότι «ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας ανακοίνωσε πως είναι έτοιμοι για πόλεμο».

«Η Τουρκία δεν είναι ένα κράτος φυλετικό. Είναι κράτος δικαίου. Προτεραιότητα της Τουρκίας είναι να υπερασπίζεται τα δικαιώματα και συμφέροντά της δια του δικαίου. Όλοι γνωρίζουν ότι η δύναμη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δεν αμφισβητείται. Λέω στον Έλληνα υπουργό, μην κάνετε τέτοιου είδους κακά αστεία. Δεν λαμβάνονται σοβαρά από καμία πλευρά. Κάνοντας τέτοια κακά αστεία δείχνετε ότι δεν διαθέτετε το απαραίτητο επίπεδο νοημοσύνης», ανέφερε.

Ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, είχε δηλώσει στη Βουλή :

«Δεν παρακολουθούμε απλώς. Ενίοτε δείχνουμε και τα δόντια μας… Το κάναμε και στο Έβρο… Έχουμε απάντηση αν οξύνει κι άλλο την επιθετική πολιτική. Έχουμε πει ποιες είναι οι “κόκκινες γραμμές” και στην περίπτωση που η συμπεριφορά της Τουρκίας οξυνθεί με άλλες πράξεις, έχουμε την απάντηση».

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!