Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: Πόνταραν από την αρχή στην Tesla και πλέον είναι εκατομμυριούχοι
[Reader]: Πόνταραν από την αρχή στην Tesla και πλέον είναι εκατομμυριούχοι

[Reader]: Πόνταραν από την αρχή στην Tesla και πλέον είναι εκατομμυριούχοι

Πριν από τέσσερα χρόνια, πίσω στο καλοκαίρι του 2017, ο Σμιθ έκανε μια κίνηση που τότε έμοιαζε τζόγος. Αλλά πλέον θα μνημονεύει για πάντα αυτή τη στιγμή. Αφού τακτοποίησε τις όποιες οφειλές του, αποφάσισε να επενδύσει κάποια χρήματα που είχε στην άκρη, στην Tesla. Μόλις 10.000 δολάρια. Τα οποία στη συνέχει αυξήθηκαν κατά 90.000. Είχε επενδύσει πλέον ότι κεφάλαιο θα μπορούσε να εξασφαλίσει.

Επιστροφή στο σήμερα. Και σε έναν Σμιθ εκατομμυριούχο! Ο 32χρονος από το Μιλγουόκι είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα των λεγόμενων «Teslanaires». Τον επενδυτών εκείνων που στο ξεκίνημα της εταιρίας, έβαλαν χρήματα. Δεν πούλησαν τις μετοχές τους και πλέον απολαμβάνουν τα κέρδη από την άνοδο -μόνο για το 2020- να είναι της τάξης του 700%!

Μόλις λίγες ημέρες πριν το Boomberg ανακοίνωσε πως ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω (και) από την Tesla ξεπέρασε σε περιουσία τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο . Ο Έλον Μασκ -περί ου ο λόγος- μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει δημιουργήσει ένα χρηματιστηριακό φαινόμενο και παράλληλα έχει «φτιάξει» τις ζωές όλων όσοι τον εμπιστεύτηκαν στο ξεκίνημα.

Όπως μπορείτε άλλωστε να δείτε και στο γράφημα, αν κάποιος είχε επενδύσει το 2010 -όταν η εταιρεία έθεσε για πρώτη φορά σε δημόσια κυκλοφορία μετοχές – 5.794 δολάρια τώρα οι μετοχές του αξίζουν 1 εκατομμύριο δολάρια!

Το 2010, λοιπόν η Tesla, προχώρησε σε ΙΡΟ. «Μπήκε» στο χρηματιστήριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!