Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Σε ποιους άξονες στηρίζει το αφήγημα του ο ΣΥΡΙΖΑ
[Reader]: Σε ποιους άξονες στηρίζει το αφήγημα του ο ΣΥΡΙΖΑ

[Reader]: Σε ποιους άξονες στηρίζει το αφήγημα του ο ΣΥΡΙΖΑ

Είναι δεδομένο πως τόσο ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και η συντριπτική πλειοψηφία των συνεργατών και συντρόφων του, θεωρούν δεδομένο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιλέξει να πάει σε εκλογές προτού ολοκληρωθεί η τετραετία και κυρίως προτού «οι πολίτες αντιληφθούν στο μέγιστο βαθμό στο αδιέξοδο που έχει οδηγήσει την οικονομία και τη χώρα γενικότερα με τις πολιτικές του» όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Στην Κουμουνδούρου υπάρχει βεβαιότητα πως «όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν η Νέα Δημοκρατία θα σπεύσει να ζητήσει νέα εντολή, γιατί γνωρίζει πως στο τέλος της τετραετίας δεν θα μπορεί να ξεγελάσει πλέον τους πολίτες και να τους πείσει πως η πανδημία είναι ο λόγος που έχουν αποτύχει σε όλα τα επίπεδα». Με δεδομένο λοιπόν πως στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν βέβαια πως οι κάλπες θα στηθούν πολύ πιο σύντομα από το προκαθορισμένο προετοιμάζουν το αφήγημα που θα τους πάει έως εκεί. Αυτό στηρίζεται κυρίως σε τρεις άξονες.

Ας δούμε αναλυτικά ποιοι είναι αυτοί:

Η δημοκρατία και η αστυνομοκρατία

Από την υπόθεση Ινδαρέ και την «έφοδο» των αστυνομικών στους κινηματογράφους, έως την πανεπιστημιακή αστυνομία και την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα, ο ΣΥΡΙΖΑ χτίζει το αφήγημα του εναντίον μιας κυβέρνησης που «εκμεταλλεύεται την πανδημία, για την καταπάτηση της δημοκρατίας και την επιβολή της αστυνομοκρατίας», καταγράφοντας και προβάλλοντας τα περιστατικά ακραίας βίας που έχουν σημειωθεί από αστυνομικούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!