Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: «Πιο αμερικανική αυτή η βραδιά, πιο αυστραλέζικη» – Όσα είπε ο Νίκος Βέρτης στην… απογευματινή πρεμιέρα του (vid)
[Reader]: «Πιο αμερικανική αυτή η βραδιά, πιο αυστραλέζικη» – Όσα είπε ο Νίκος Βέρτης στην… απογευματινή πρεμιέρα του (vid)

[Reader]: «Πιο αμερικανική αυτή η βραδιά, πιο αυστραλέζικη» – Όσα είπε ο Νίκος Βέρτης στην… απογευματινή πρεμιέρα του (vid)

Όπως είπε απευθυνόμενος στο κοινό, το οποίο είχε μπει με θερμομέτρηση και αφού περίμενε σε… ουρές: «ξέρετε πολλές φορές όταν παίζουμε στο Σικάγο ή στην Αυστραλία λόγω του ωραρίου πρέπει να τελειώνουμε νωρίς. Κάπως έτσι θα είναι και η αποψινή βραδιά, λίγο πιο αμερικάνικη, πιο αυστραλέζικη θα έλεγα εγώ. Θέλω να σας παρακαλέσω να διασκεδάσετε όπως μπορείτε και όπως νιώθετε, μπορούμε και έτσι να διασκεδάσουμε, αλλά να μην ξεχνάμε τα μέτρα ασφαλείας. Θα περάσει κι αυτό».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν από τους πρώτους που ενημέρωσε ότι το κέντρο«Όραμα» στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται, εξαιτίας των νέων μέτρων, θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα.

Όσοι είχαν κάνει κρατήσεις ενημερώθηκαν να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!