Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Πέθανε ο αρχηγός της «Εταιρείας Δολοφόνων» Χρήστος Παπαδόπουλος – Σκότωνε ηλικιωμένους για τις περιουσίες τους
[Reader]: Πέθανε ο αρχηγός της «Εταιρείας Δολοφόνων» Χρήστος Παπαδόπουλος – Σκότωνε ηλικιωμένους για τις περιουσίες τους

[Reader]: Πέθανε ο αρχηγός της «Εταιρείας Δολοφόνων» Χρήστος Παπαδόπουλος – Σκότωνε ηλικιωμένους για τις περιουσίες τους

Ο Παπαδόπουλος διετέλεσε δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, ενώ υπήρξε και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, όμως έγινε γνωστός σε όλη τη χώρα για την εγκληματική οργάνωση της οποίας ήταν αρχηγός.

Όπως αποκαλύφθηκε το 1987, η «Εταιρεία Δολοφόνων» δολοφονούσε από το 1981 ηλικιωμένους για να τους αρπάξει την κληρονομιά. Έτσι, ο τότε 51χρονος καταδικάστηκε ως επικεφαλής της σε 25 χρόνια φυλάκισης.

Αποφυλακίστηκε το 2009, σε ηλικία 73 ετών.

Το 2011 επέστρεψε στη φυλακή, αφού καταδικάστηκε για αρπαγή γυναίκας.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος μετά την αποφυλάκισή του διέμενε στο Μενίδι.

Εισήχθη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και μετά από σύντομη νοσηλεία άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Χρήστος Παπαδόπουλος

Εταιρεία Δολοφόνων

Ένας άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας, πρότυπο του επιτυχημένου πολίτη, πρώην δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος συλλαμβάνει ένα παρανοϊκό σχέδιο αρκετά χρόνια πριν από το πέρασμα στην πράξη, σύμφωνα με το οποίο ο βασικός σκοπός ήταν η εξεύρεση υποψηφίων θυμάτων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προς σφετερισμό της περιουσίας τους.

Στόχος της «Εταιρείας Δολοφόνων» αποτελούσαν κατά κύριο λόγο ηλικιωμένοι που δεν είχαν κοντινούς συγγενείς και μεγάλες περιουσίες.

Μετά την προσέγγιση των ηλικιωμένων, τα μέλη της «Εταιρείας» προσπαθούσαν να τους κερδίσουν την εμπιστοσύνη και στη συνέχεια πλαστογραφούσαν τις διαθήκες τους και τους δολοφονούσαν.

Τελευταία κίνηση ήταν η δημοσίευση αυτών των διαθηκών, με την απαραίτητη συνέργεια συμβολαιογράφων, δικαστικών επιμελητών και διαφόρων ψευδομαρτύρων, ώστε να ολοκληρωθεί η αρπαγή περιουσιών, που εξ αρχής αποτελούσαν το αντικειμενικό σκοπό του εγκλήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!