Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Παραλήρημα Λαγού: «Φεύγουμε από τη μέγγενη της ελληνικής δήθεν δικαιοσύνης, θα προσφύγουμε σε ευρωπαϊκό δικαστήριο»
[Reader]: Παραλήρημα Λαγού: «Φεύγουμε από τη μέγγενη της ελληνικής δήθεν δικαιοσύνης, θα  προσφύγουμε σε ευρωπαϊκό δικαστήριο»

[Reader]: Παραλήρημα Λαγού: «Φεύγουμε από τη μέγγενη της ελληνικής δήθεν δικαιοσύνης, θα προσφύγουμε σε ευρωπαϊκό δικαστήριο»

Σε παροξυσμό φαίνεται ότι βρίσκεται ο ανεξάρτητος ευρωβουλής, αρχηγός του κόμματος Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. (Εθνική Λαϊκή Συνείδηση) και καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Γιάννης Λαγός, αφού τόσο σε tweet του όσο και σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος του, δηλώνει ότι «δικαιώθηκε πανηγυρικά από το δικαστήριο».

Αρχικά στο μήνυμα του κάνει λόγο «για μία κακοδικία, η οποία δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά και πιθανότατα στα πανευρωπαϊκά χρονικά, ακούστηκε μία απόφαση, η οποία δικαιώνει πανηγυρικά» και προσθέτει ότι «το δικαστήριο απεφάνθη ότι υπάρχει πραγματικά καταπάτηση του τεκμηρίου αθωότητας του κατηγορουμένου, αυτό σημαίνει ότι κανονικά όλη η δίκη τινάζεται στον αέρα».

Στη συνέχεια υποστηρίζει ότι θα προσφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, ενώ όπως και παλαιότερα κάνει ξανά λόγο για «δικαστήριο του βουνού» .

«Θα προσφύγουμε σε ευρωπαϊκό δικαστήριο, να ξεφύγουμε από τη μέγγενη που μας είχε κλείσει η ελληνική δήθεν δικαιοσύνη και να βρούμε το δίκιο μας. Θα προσφύγουμε εναντίον του δικαστηρίου και θ’ αποδείξουμε περίτρανα πλέον εκεί ότι η Λεπενιώτη και οι υπόλοιποι που απαρτίζουν την έδρα αυτού του στημένου δικαστηρίου, του δικαστηρίου του βουνού, το οποίο στήθηκε».

Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του που βρέθηκαν έξω από το Εφετείο, μετά από κάλεσμα του κάποιοι εκ των οποίων συνελήφθησαν , καθώς η αστυνομία την είχε απαγορεύσει .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!