Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Πανελλήνιες 2020: Σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι
[Reader]: Πανελλήνιες 2020: Σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι

[Reader]: Πανελλήνιες 2020: Σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι

Ειδικότερα, όσον αφορά το νέο σύστημα, oι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα της Πληροφορικής.

Για τις Πανελλαδικές με το παλαιό σύστημα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Συμβουλές για τους μαθητές

Συμβουλές διαχείρισης των Πανελληνίων 2020 μετά την καραντίνα και τις διαφορετικές συνθήκες προετοιμασίας, δίνει η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια, Μαίρη Σακελλαρίου .

Η κυρία Σακελλαρίου εξηγεί στο Reader.gr την επίδραση που είχε η καραντίνα στους μαθητές και παράλληλα δίνει tips.

«Κάθε μαθητής βιώνει την δική του πραγματικότητα που κάποιες φορές είναι χαλαρή και χαρούμενη επειδή η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι του, αντιστοιχεί σε κάτι τέτοιο. Ωστόσο, σε άλλες περιπτώσεις ένας περιορισμός σε ένα σπίτι αφιλόξενο και βίαιο ή απλά απαιτητικό δεν έχει την ίδια αντίδραση στην ψυχολογία ενός παιδιού. Πόσο μάλλον όταν έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα Πανελλήνιων εξετάσεων που το φέρνει αντιμέτωπο με το μέλλον του και τις προσδοκίες των γονέων» εξηγεί η κυρία Σακελλαρίου.

«Η πανδημία έβγαλε στην επιφάνεια μία βαθιά πυρηνική ανασφάλεια μέσα στην οικογένεια. Ξαφνικά τίποτα δεν είναι δεδομένο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!