Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Πανελλήνιες 2020: Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα της Βιολογίας
[Reader]: Πανελλήνιες 2020: Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα της Βιολογίας

[Reader]: Πανελλήνιες 2020: Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα της Βιολογίας

Το Reader.gr σε συνεργασία με το Φροντιστήριο «Ειδέναι» δίνει τις σωστές απαντήσεις στα θέματα που «έπεσαν» σήμερα.

ΔιαβάστεΕΔΩ αναλυτικά τις απαντήσεις στα θέματα της Βιολογίας.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα θέματα της Βιολογίας στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020.
Πρόγραμμα Πανελληνίων

υποψήφιοι που θα εξεταστούν με το νέο σύστημα, στις 19 Ιουνίου εξετάστηκαν στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Ακολουθούν, η εξέταση στη Φυσική στις 22 Ιουνίου (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24 Ιουνίου στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26 Ιουνίου στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα δώσουν με το παλιό σύστημα, θα έχουν κατά βάση κοινό πρόγραμμα με όσους δώσουν με το νέο. Εξαίρεση, στις 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24 Ιουνίου η εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26 Ιουνίου η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Σε ό,τι αφορά τα ΕΠΑΛ, μετά την εξέταση των Νέων Ελληνικών (16 Ιουνίου), θα πραγματοποιηθεί η εξέταση στα Μαθηματικά (Άλγεβρα) στις 18 Ιουνίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!