Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: Ουαλία: Μυστηριώδες πλάσμα 7 μέτρων και 4 τόνων ξεβράστηκε σε ακτή
[Reader]: Ουαλία: Μυστηριώδες πλάσμα 7 μέτρων και 4 τόνων ξεβράστηκε σε ακτή

[Reader]: Ουαλία: Μυστηριώδες πλάσμα 7 μέτρων και 4 τόνων ξεβράστηκε σε ακτή

Το τεράστιο ον βρέθηκε στο Broad Haven South Beach στο Πέμπροκσαϊρ της Ουαλίας την περασμένη εβδομάδα και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα έρευνας κητοειδών του Ηνωμένου Βασιλείου (CSIP).

Με τα υπολείμματα που έχουν ήδη αποσυντεθεί, οι ειδικοί δεν μπορούσαν να κάνουν ταυτοποίηση και τώρα ένα δείγμα από το θαλάσσιο θηρίο πρέπει να σταλεί για δοκιμή.

Ο Μάθιου Ουέστφιλντ, συντονιστής της CSIP για την Ουαλία, δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα τι είναι επειδή είναι τόσο άσχημα αποσυντεθειμένο. Ψόφησε στη θάλασσα λίγο πριν ξεβραστεί στην παραλία, οπότε θα είχε έρθει με μια από τις υψηλές παλίρροιες.»

Οι φωτογραφίες που βγήκαν από το σημείο δείχνουν έναν γκρίζο φλοιό, ινώδη σε ορισμένα σημεία, με στοιχεία οστών. Κανένα προφανές χαρακτηριστικό της βιολογίας του πλάσματος δεν ξεχωρίζει, με το κεφάλι φαινομενικά να έχει φύγει και κανένα άκρο να μην είναι εμφανές.

Και παρόλο που ο Γουέστφιλντ εντόπισε μια σπονδυλική στήλη, μήκους περίπου 7 μέτρων, ακόμη και η πραγματική κλίμακα του ζώου είναι αβέβαιη.

The creature was found on Broad Haven South Beach in Wales

«Η κυρία που μας το ανέφερε είχε κάνει λίγη έρευνα και είχε αρχικά επιστρέψει λέγοντας ότι σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να ήταν ένας καρχαρίας προσκυνητής. Όμως, οι καρχαρίες αυτού του είδους σπανίζουν στις παραλίες γύρω από την Ουαλία.

Έτσι, αρχικά πιστεύαμε ότι θα ήταν μια φάλαινα, αλλά όταν φτάσαμε εκεί και διενεργήσαμε μια έρευνα, έγινε σαφές ότι σίγουρα δεν ήταν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!