Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: Οργή Χρανιώτη κατά Μενδώνη: Σας ζητάμε να πάτε σπίτι σας, είστε ανίκανη για το υπουργείο Πολιτισμού
[Reader]: Οργή Χρανιώτη κατά Μενδώνη: Σας ζητάμε να πάτε σπίτι σας, είστε ανίκανη για το υπουργείο Πολιτισμού

[Reader]: Οργή Χρανιώτη κατά Μενδώνη: Σας ζητάμε να πάτε σπίτι σας, είστε ανίκανη για το υπουργείο Πολιτισμού

Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη και τον χειρισμό της από πλευράς υπουργείου Πολιτισμού, ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Με ενοχλεί η φαινομενική σας ακεραιότητα. Με ενοχλεί που το βλέμμα σας παραμένει σίγουρο και σταθερό. Όταν κάποιος μας εξαπατά, το λιγότερο που αισθανόμαστε είναι ηλίθιοι, ειδικά όταν η απάτη έχει αντίκτυπο στην κοινωνία και σε ανήλικα μέλη της κοινωνίας αυτή. Ξεκινάς τη συνέντευξη τύπου σου με ένα μεγάλο συγγνώμη. Την ξέρετε αυτή τη λέξη κυρία Λίνα Μενδώνη ; Δεν την ξέρετε. Μεταφερθείτε στο σπίτι σας και μελετήστε το ελληνικό λεξικό.»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χρανιώτης ζήτησε από την υπουργό Πολιτισμού να παραιτηθεί, τονίζοντας ότι είναι ανεπαρκής και ανίκανη να διευθύνει το συγκεκριμένο υπουργείο:

«Να πάτε σπίτι σας ζητάμε κυρία Μενδώνη. Μιλήσατε για σοκ. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν φαίνεστε καθόλου σοκαρισμένη. Εμείς είμαστε σοκαρισμένοι με εσάς. Αν γνωρίζατε κυρία Μενδώνη, είστε εγκληματίας. Δεν νομίζω ότι είστε εγκληματίας. Αν δεν γνωρίζατε, είστε ανεπαρκής. Η άγνοια είναι απαράδεκτη και εγκληματική.

Προκαλώ οποιονδήποτε καλλιτέχνη θέλει να παραμείνει η κυρία Μενδώνη στο Υπουργείο να βγει και να το πει. Η Λίνα Μενδώνη μπορεί να είναι υπέροχη στο υπουργείο Εμπορίου, αλλά στο υπουργείο Πολιτισμού είναι ανίκανη. Είναι πάρα πολύ γενναίο να βγεις έξω και να το παραδεχτείς».

Διαβάστε ακόμα:

Άλλη άποψη από τον ηθοποιό Νίκο Νικολάου: Όσοι ζητούν την παραίτηση της Μενδώνη έχουν πολιτικές σκοπιμότητες

Υπόθεση Λιγνάδη: Σφίγγει ο κλοιός – Σε ετοιμότητα οι αρχές

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!