Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Όλες οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ: Η κόντρα Παππά-Τσακαλώτου και ο ρόλος του Ηλιόπουλου
[Reader]: Όλες οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ: Η κόντρα Παππά-Τσακαλώτου και ο ρόλος του Ηλιόπουλου

[Reader]: Όλες οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ: Η κόντρα Παππά-Τσακαλώτου και ο ρόλος του Ηλιόπουλου

Είναι φανερό πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πορευτεί έχοντας στο πλευρό του στελέχη νεαρά σε ηλικία, επιθυμώντας να προβάλει φρέσκες ιδέες, αλλά και να δώσει το στίγμα πως η αξιωματική αντιπολίτευση είναι ένα κόμμα με μέλλον.

Η απόφαση του να αντικαταστήσει τον Πάνο Σκουρλέτη μπορεί να αιφνιδίασε όσον αφορά το χρόνο που έγινε, αλλά στην ουσία της ήταν μια απόφαση που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει εδώ και πολύ καιρό. Η πρώτη του επιλογή όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Σκουρλέτη ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος, ένα στέλεχος που ο Αλέξης Τσίπρας εμπιστεύεται και στο οποίο επενδύει για το μέλλον. Με εξαίρεση μιας μερίδας στελεχών από την πλευρά των «προεδρικών» αλλά και των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ο Ηλιόπουλος είναι επίσης ένα στέλεχος γενικά αποδεκτό.

Ο ίδιος όμως, όταν πριν από μήνες ξεκίνησε να «κυκλοφορεί» πως θα είναι ο διάδοχος του Πάνου Σκουρλέτη είχε ξεκαθαρίσει πως στην παρούσα φάση επιθυμεί να παραμείνει στην θέση που βρίσκεται, δηλαδή ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αθήνας, με την «Ανοιχτή πόλη». Το ίδιο επανέλαβε και τώρα, όταν η πρόταση που του έγινε δεν αφορούσε τη θέση του γραμματέα, αλλά αυτή του εκπρόσωπου τύπου του κόμματος. Ακόμα πάντως, το θέμα δεν έχει κλείσει παρότι και γι’ αυτή τη θέση εξετάζονται πλέον κι άλλα ονόματα.

Τελικά όπως όλοι γνωρίζουμε για τη θέση του γραμματέα επιλέχθηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ για τη θέση του εκπρόσωπου τύπου στη θέση του Αλέξη Χαρίτση προτάθηκε αρχικά η Έφη Αχτσιόγλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!