Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: Ντουέιν Τζόνσον: Μοίρασε καινούρια Xbox σε παιδιά που νοσηλεύονται
[Reader]: Ντουέιν Τζόνσον: Μοίρασε καινούρια Xbox σε παιδιά που νοσηλεύονται

[Reader]: Ντουέιν Τζόνσον: Μοίρασε καινούρια Xbox σε παιδιά που νοσηλεύονται

Ο Ντουέιν Τζόνσον μοίρασε σε παιδιά που νοσηλεύονται σε 20 νοσοκομεία της Αμερικής τις καινούριες κονσόλες Xbox Series X και S.

Η φιλανθρωπική αυτή ενέργεια πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Microsoft και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Gamers Outreach.

Οι συγκεκριμένες κονσόλες μάλιστα έχουν ξεχωριστό σχεδιασμό με λογότυπο του The Rock και μήνυμα «Συνεχίστε να χαμογελάτε και να περνάτε καλά. Με αγάπη, Ντουέιν The Rock Τζόνσον».

Οι κονσόλες είναι τοποθετημένες πάνω σε μια πλατφόρμα με ροδάκια που έχει φτιάξει η Gamers Outreach ειδικά για χρήση σε νοσοκομεία.

Μάλιστα οι 20 κονσόλες είναι μόνο η αρχή, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft, μέσα στον επόμενο χρόνο θα δοθεί η δυνατότητα σε πάνω από 50.000 παιδιά που νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της Αμερικής, να απολαύσουν ατελείωτο gaming.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συνεργασία του The Rock με τη Microsoft και το Xbox μετρά πάνω από δύο δεκαετίες. Σε ανάρτησή του στο Instagram, o γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρει σχετικά: «Αυτά τα παιδιά μάχονται τις ασθένειες τους με απίστευτη γενναιότητα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που η Microsoft, η Gamers Outreach κι εγώ, μπορούμε να χαρίσουμε χαρά και χαμόγελα.

Παιδιά, δείξτε σε εμένα και τον κόσμο, τί σημαίνει πραγματική δύναμη.

Μείνετε δυνατοί και συνεχίστε να χαμογελάτε…

Στιγμές σαν αυτές θα είναι πάντα το καλύτερο κομμάτι του να είσαι διάσημος».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!