Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Reader]: «Το Νησί»: Η Βικτόρια Χίσλοπ μόλις ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το σίκουελ του βιβλίου!
[Reader]: «Το Νησί»: Η Βικτόρια Χίσλοπ μόλις ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το σίκουελ του βιβλίου!

[Reader]: «Το Νησί»: Η Βικτόρια Χίσλοπ μόλις ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το σίκουελ του βιβλίου!

Η Βικτόρια Χίσλοπ επιστρέφει στη «Σπιναλόγκα» με το σίκουελ του επιτυχημένου βιβλίου της «Το Νησί»!

Η Βρετανίδα συγγραφέας ανακοίνωσε τη συνέχεια του best-seller βιβλίου της οποία θα έχει τίτλο «One August Night» και θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου 2020.

Η ιστορία πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησε στο Νησί, ακολουθώντας τη ζωή των πρωταγωνιστών: της Άννας, της Μαρίας, του Μανώλη και του Ανδρέα, αφότου εγκατέλειψαν τη Σπιναλόγκα.

Είναι 25 Αυγούστου 1957. Η βραδιά μιας μεγάλης γιορτής στην Πλάκα για το κλείσιμο της Σπιναλόγκα, το μικρό νησί που από το 1904 χρησιμοποιήθηκε ως Λεπροκομείο. Η θεραπεία της ασθένειας έχει πλέον ανακαλυφθεί βρεθεί και οι κάτοικοι του νησιού είναι ελεύθεροι να επιστρέψουν στους αγαπημένους τους και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Όμως ένα τραγικό και βίαιο γεγονός έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στη γιορτή. Την ώρα που κάποιοι γιορτάζουν την ελευθερία τους, ορισμένοι είναι καταδικασμένοι να χάσουν τους δικούς τους. Είναι εκείνοι που πρέπει να αντιμετωπίσουν μια αδιανόητη απώλεια και να ξαναχτίσουν τις ζωές που νόμιζαν ότι είχαν.

Η αγάπη της Χίσλοπ για την Ελλάδα είναι γνωστή, την οποία διαφημίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Η συγγραφέας επισκέπτεται τη χώρα μας πολύ συχνά, ενώ κατάφερε να μάθει και τη γλώσσας. Για το σίκουελ του βιβλίου της «Το Νησί» δήλωσε: «Ταξιδεύοντας νοερά πίσω στη Σπιναλόγκα, ένα μέρος όπου οι άνθρωποι ζούσαν στην απόλυτη απομόνωση, αντιμετωπίζοντας μια ανίατη ασθένεια, μου φαινόταν ως κάτι απόλυτα φυσικό κατά τη διάρκειας της καραντίνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!