Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Reader]: To νέο Nissan Qashqai έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα
[Reader]: To νέο Nissan Qashqai έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα

[Reader]: To νέο Nissan Qashqai έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα

To Nissan Qashqai αποτελεί ένα μοντέλο με τεράστια σημασία για τη Nissan, καθώς η επιτυχία κάθε γενιάς του σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει έναν πραγματικό μύθο. Παγκοσμίως, το μοντέλο έχει παραχθεί σε περισσότερα από 5.000.000 αντίτυπα, με τα 3.000.000 από αυτά να έχουν διατεθεί στην Ευρώπη.

Από το 2007 που παρουσιάστηκε το μοντέλο, έχει γίνει το εμπορικό πρότυπο στην κατηγορία των SUV της ευρωπαϊκής αγοράς. Ή, αλλιώς, αυτό που πρέπει κάθε άλλος κατασκευαστής να εκθρονίσει.

Νέο Nissan Qashqai 2021

Στη χώρα μας, αντίστοιχα, το Qashqai κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας που σήμερα ονομάζουμε SUV το 2009 και από τότε δεν την έχασε ποτέ. Παρότι στην πορεία παρουσιάστηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικά μοντέλα, που σήμερα μετρώνται σε δεκάδες.

Πρακτικά, το Qashqai ήταν το μοντέλο που δημιούργησε την κατηγορία των C SUV, καθώς έδωσε έμφαση στην πρακτικότητα της καθημερινής χρήσης, στην οικονομία, στους χώρους και στην άνεση, κλέβοντας αγοραστές από την εξαιρετικά δημοφιλή κατηγορία C των κλασικών πεντάθυρων Hatchback.

Νέο Nissan Qashqai 2021

Έδειξε έτσι και στους υπόλοιπους κατασκευαστές «αυτό που θέλουν οι οδηγοί», με αποτέλεσμα στη συνέχεια να προκύψει ένα τσουνάμι νέων SUV από κάθε μάρκα, μαζική, premium ή πολυτελή. Ας γνωρίσουμε όμως την ολοκαίνουρια, τρίτη γενιά του Nissan Qashqai.

Η εξέλιξη ενός πετυχημένου μοτίβου

Παρότι το νέο Nissan Qashqai βασίζεται στο εντελώς νέο πλαίσιο CMF-C, με μήκος 4,425 μέτρα είναι μόλις 3,5 εκατοστά μακρύτερο του απερχόμενου μοντέλου και σαφώς στην καρδιά της κατηγορίας C από άποψη διαστάσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!