Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Reader]: Νέο Ford Kuga: Αν το οδηγήσεις, θα κερδίσεις
[Reader]: Νέο Ford Kuga: Αν το οδηγήσεις, θα κερδίσεις

[Reader]: Νέο Ford Kuga: Αν το οδηγήσεις, θα κερδίσεις

Το νέο SUV της Ford διαθέτει έναν πολύμορφο χαρακτήρα, προσφέροντας μεγάλους χώρους, προσεγμένη ποιότητα και εξαιρετικά οδικά χαρακτηριστικά, ενώ συνδυάζεται με αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες. Η οδήγηση του μοντέλου είναι πραγματικά αποκαλυπτική, όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε τόσο στη δοκιμή της έκδοσης με τον κινητήρα βενζίνης , όσο και αυτής με τον κινητήρα diesel.

Πολύ λογικά λοιπόν η Ford σκέφτηκε ότι μετά από ένα test drive, κάθε οδηγός θα εκτιμήσει τα πλεονεκτήματα του νέου Kuga. Με στόχο λοιπόν να προσφέρει ένα ακόμα σημαντικό κίνητρο για την αγορά του, ανακοίνωσε το προωθητικό πρόγραμμα Test Drive Bonus.

Έτσι, μετά από κάθε δοκιμή του νέου Kuga σε κάποιο από τα καταστήματα των επίσημων εμπόρων Ford, την οποία μπορείτε να προγραμματίσετε και online, κερδίζετε επιπλέον όφελος 955 ευρώ αν προχωρήσετε στην αγορά του.

Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές των διαφόρων εκδόσεων του νέου Ford Kuga διαμορφώνονται ως εξής, με Test Drive Bonus:

Πέρα όμως από την σημαντική έκπτωση, κάθε αγοραστής του νέου Ford Kuga μπορεί να επωφεληθεί από επιπρόσθετα προνόμια, όπως

  1. Την 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, που αποδεικνύει έμπρακτα την κορυφαία αξιοπιστία του νέου SUV της μάρκας και συγχρόνως την εμπιστοσύνη της ελληνικής αντιπροσωπείας στο νέο της μοντέλο

  2. Tα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Financ, που διασφαλίζουν την αγορά του νέου Kuga με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, όπως το σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1%, η ελάχιστη προκαταβολή 40% και η διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!