Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Νέες «συνακροάσεις» και υποκλοπές στα γραφεία του καταγγέλλει το ΚΚΕ
[Reader]: Νέες «συνακροάσεις» και υποκλοπές στα γραφεία του καταγγέλλει το ΚΚΕ

[Reader]: Νέες «συνακροάσεις» και υποκλοπές στα γραφεία του καταγγέλλει το ΚΚΕ

Νέες «συνακροάσεις», δηλαδή υποκλοπές των κλήσεών του στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής του στον Περισσό, καταγγέλλει το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας. Σύμφωνα με την καταγγελία στις 18 και 20 Ιουνίου υπήρξαν νέα τέτοια κρούσματα, με το ΚΚΕ να σχολιάζει «Έχει γίνει πλέον ενδημικό αυτό το φαινόμενο των υποκλοπών».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή – καταγγελία του: «Πλησιάζουν 4 χρόνια από την πρώτη δημόσια ανακοίνωση – καταγγελία του Κόμματός μας για υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, και ενώ μεσολάβησαν δύο ακόμα κρούσματα το 2017 και το 2019, οι συναρμόδιες αρχές (Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών, Κρατική Ασφάλεια, Εισαγγελία) καλύπτουν τους υπεύθυνους των υποκλοπών. Η υπόθεση εκκρεμεί ακόμα στα Δικαστήρια, τη στιγμή που τα στοιχεία βοούν ότι υπάρχει σοβαρή παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Ακριβώς για αυτά τα ζητήματα λειτουργεί στη χώρα μας ανεξάρτητη Αρχή σύμφωνα με το Σύνταγμα, η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), που διαθέτει απεριόριστες αρμοδιότητες για την άσκηση του έργου της, μέχρι και ελέγχου της ΕΥΠ, και με τη σύγχρονη υψηλή τεχνολογία στα χέρια της. Όμως, αποδεικνύεται ότι αυτή δεν είναι “Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών”, αλλά “Αρχή Διατήρησης της Ανασφάλειας των Επικοινωνιών”!

Όλα αυτά τα χρόνια, η ΑΔΑΕ κρατάει μια τόσο σοβαρή υπόθεση στο σκοτάδι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!