Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Νέα Δημοκρατία για Παππά: Θλιβερή τηλεοπτική εμφάνιση, έπεισε μόνο για την ενοχή του
[Reader]: Νέα Δημοκρατία για Παππά: Θλιβερή τηλεοπτική εμφάνιση, έπεισε μόνο για την ενοχή του

[Reader]: Νέα Δημοκρατία για Παππά: Θλιβερή τηλεοπτική εμφάνιση, έπεισε μόνο για την ενοχή του

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι ο πρώην υπουργός «έπεισε μόνο για την ενοχή του». Παράλληλα αφού αποκρούει τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται στον Αλέξη Τσίπρα.

«Έχει μόνο δύο επιλογές» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία για τον πρώην πρωθυπουργό. «Είτε θα διαγράψει τον στενό συνεργάτη του κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο κ. Παππάς με τη σημερινή θλιβερή τηλεοπτική εμφανισή του, μόνο για ένα πράγμα έπεισε: για την ενοχή του. Προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να “πουλήσει” φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η μόνη αλήθεια που είπε ήταν ότι η φωνή είναι η δική του. Λέει ότι η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος του Ισραήλ. Το περιεχόμενο της συνομιλίας, όμως, άλλα λέει.

Τι σχέση έχει το υποτιθέμενο αίτημα του Ισραήλ με τον Παπαγγελόπουλο, την Τουλουπάκη, τα λεφτά, τα “μαγαζιά” και την στοχοποίηση της κας Μαρέβα Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη;
Ο κ. Παππάς είχε το θράσος να ισχυριστεί πως όταν έλεγε στον κ. Μιωνή πως «κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά» εννοούσε τον ίδιο τον κ. Μιωνή τον οποίο είχε μπροστά του. Αλλά του μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο….

Οσο για το «μαγαζί»; Κατάπιε τη γλώσσα του ψελίζοντας κατι ακαταλαβίστικα. Ο κ.Τσίπρας έχει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον στενό συνεργάτη του κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!