Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Μπάγια Αντωνοπούλου: Έχω δεχθεί επαγγελματικό bullying, έφυγα από δουλειά και έμεινα άνεργη
[Reader]: Μπάγια Αντωνοπούλου: Έχω δεχθεί επαγγελματικό bullying, έφυγα από δουλειά και έμεινα άνεργη

[Reader]: Μπάγια Αντωνοπούλου: Έχω δεχθεί επαγγελματικό bullying, έφυγα από δουλειά και έμεινα άνεργη

Μιλώντας στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, η δημοσιογράφος του Mega, Μπάγια Αντωνοπούλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο bullying που έχει δεχθεί στον επαγγελματικό της χώρο, καθώς και μία δύσκολη που είχε στην καριέρα της.

«Έφυγα από τη δουλειά μου, χωρίς να έχω καμία εναλλακτική επαγγελματικά, έμεινα άνεργη δηλαδή εκείνη την περίοδο, λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς που δεν μου επέτρεψε η αξιοπρέπεια μου να δεχθώ», δήλωσε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Ποιο ήταν το ρεπορτάζ μέχρι τώρα στο MEGA που σε λύγισε;

«Έκανα συνέντευξη μια κοπέλα που η μητέρα της νοσηλεύονταν με COVID-19. Μου μιλούσε για το πόσο την πονάει που δεν μπορεί να τη δει, να είναι δίπλα της μέσα στο νοσοκομείο. Είδα το φόβο της για το ότι μπορεί να μην την ξανά έβλεπε ποτέ. Η περιγραφή της με είχε συγκλονίσει. Δυο μέρες μετά έμαθα ότι η μητέρα της τελικά δεν τα κατάφερε».

Σε έχουν επηρεάσει οι καταγγελίες για σωματική και λεκτική βία που είδαν το φως της δημοσιότητας;

«Με έχει επηρεάσει πραγματικά πολύ, σαν γυναίκα και σαν άνθρωπο. Συνήθως τέτοιες συμπεριφορές γίνονται από ανθρώπους που έχουν επαγγελματική εξουσία, σε παιδιά που είναι στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας. Εκεί δηλαδή που μπορεί κάποιος να γίνει χειριστικός, γιατί όσο ωριμάζεις είναι πιο δύσκολο να επιτρέψεις σ’ έναν άνθρωπο να σε βλάψει με τέτοιο τρόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!