Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Μητσοτάκης για πρόσφυγες στα ελληνοτουρκικά σύνορα: Πάρανομες είσοδοι δεν θα γίνουν ανεκτές
[Reader]: Μητσοτάκης για πρόσφυγες στα ελληνοτουρκικά σύνορα: Πάρανομες είσοδοι δεν θα γίνουν ανεκτές

[Reader]: Μητσοτάκης για πρόσφυγες στα ελληνοτουρκικά σύνορα: Πάρανομες είσοδοι δεν θα γίνουν ανεκτές

Με αναρτήσεις του στα social media, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθαρίζει τη θέση της κυβέρνησής του σχετικά με τους πρόσφυγες που έχουν συγκεντρωθεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

«Σημαντικός αριθμός μεταναστών και προσφύγων έχουν συγκεντρωθεί σε μεγάλες ομάδες στα ελληνοτουρκικά σύνορα και έχουν προσπαθήσει να μπουν παράνομα στη χώρα. Θέλω να είναι σαφές: παράνομες είσοδοι στην Ελλάδα δεν θα γίνουν αντεκτές. Αυξάνουμε την ασφάλεια στα σύνορά μας.

Η Ελλάδα δεν φέρει καμία ευθύνη για τα τραγικά γεγονότα στη Συρία και δεν θα δεχθεί τις συνέπειες των αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι. Έχω ενημερώσει την Ε.Ε. για την κατάσταση».

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ , προκειμένου να την ενημερώσει για τις εξελίξεις στο προσφυγικό.

Στη διάρκεια της επικοινωνίας τους συζητήθηκε η κατάσταση στην Τουρκία, οι κινήσεις μεταναστών προς τα ελληνικά σύνορα και ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε την καγκελάριο για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!