Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Reader]: Tο μεγάλο μυστικό για να διαχειρίζεστε τα Zoom meetings με απόλυτη επιτυχία
[Reader]: Tο μεγάλο μυστικό για να διαχειρίζεστε τα Zoom meetings με απόλυτη επιτυχία

[Reader]: Tο μεγάλο μυστικό για να διαχειρίζεστε τα Zoom meetings με απόλυτη επιτυχία

Από τον Νίκο Αγάθο

Μπορεί πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων να γίνεται «αθόρυβα» και «αόρατα» μέσω της τηλεργασίας από την ηρεμία του σπιτιού σας, ωστόσο τα meetings μέσω Zoom (ή κάθε άλλης παρόμοιας εφαρμογής), είναι ένας παράγοντας στρες.

Το γεγονός ότι οι online συναντήσεις γίνονται στον προσωπικό χώρο του καθενός -όπου κάποιοι δεν έχουν ένα κατάλληλα διαμορφωμένο «γραφείο» ή όταν την στιγμή που η συζήτηση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή, περνούν τα παιδιά ή τα σκυλιά φωνάζοντας πίσω από την πλάτη σας-, τα Zoom meetings αποδεικνύονται πολύ πιο απαιτητικά από τις παραδοσιακές συναντήσεις σε μια εταιρική αίθουσα συνεδριάσεων. Στις live επαγγελματικές εμφανίσεις σας μέσω του υπολογιστή μπορεί να μην χρειάζεστε το τέλειο κοστούμι (τουλάχιστον από τη μέση και κάτω), ωστόσο
χρειάζεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αφού ο λόγος σας είναι το μόνο που μπορεί να υποστηρίξει τις θέσεις σας και να πείσετε τους συνομιλητές σας. Μερικά κόλπα αύξησης της αυτοπεποίθησης, είναι τα εξής:

Μιλάτε καθαρά, σταθερά και λίγο πιο μεγαλόφωνα από το κανονικό

Η ηλεκτρονική επικοινωνία δεν είναι πάντοτε φιλική με τον χρήστη -είτε λόγω κακής σύνδεσης , είτε εξαιτίας της ποιότητας του εξοπλισμού-, γι’ αυτό φροντίστε να σηκώσετε λίγο τον τόνο σας την ώρα που μιλάτε. Ωστόσο, το χρώμα που έχει η φωνή σας είναι πάντα ισχυρότερο από τον τόνο της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!