Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: «Μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω»: Τι απαντά η Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή «ροζ» βίντεο
[Reader]: «Μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω»: Τι απαντά η Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή «ροζ» βίντεο

[Reader]: «Μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω»: Τι απαντά η Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή «ροζ» βίντεο

«Έχω γυρίσει σπίτι. Ετοιμάζω σιγά σιγά τα πράγματά μου γιατί έχω δρομολογημένο για αύριο να πάω Μύκονο. Μου έχετε στείλει μηνύματα πως ζηλεύετε που κάνω τουρ στα ελληνικά νησιά. Και κάτω από άλλες συνθήκες έχετε δίκιο» είπε η Ιωάννα Τούνη σε instastories που δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης.

«Αλλά στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου νιώθω ότι δε με χωράει ο τόπος. Έχω λίγο τάσεις φυγής και μου κάνει καλό να ξεχνιέμαι», συμπληρώνει.

«Έχουν συμβεί διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Πολλοί από εσάς προφανώς ξέρετε. Είναι κάτι που δεν έχω συζητήσει και σχολιάσει καθόλου. Αλλά έχω ετοιμάσει ένα βίντεο στο YouΤube, που θα ανεβάσω το μεσημέρι της Παρασκευής. Στο βίντεο μιλάω για ένα ροζ βιντεάκι που έχει διαρρεύσει. Δε θα πω κάτι άλλο. Αυτά. Δίνω διάφορες απαντήσεις στο βιντεάκι που θα ανεβάσω αύριο. Και νομίζω πως μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω και να πω πράγματα. Και δε θα ξαναπιάσω το θέμα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη είχε επισκεφτεί τα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τον δικηγόρο της, αφού άγνωστοι είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

H αναφορά της Ιωάννας Τούνη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:

«Από την αναφορά της ΥΔΗΕΒΕ: Υπ’ αριθ….., Έγκληση, ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, Ν.3471/2006 Προσωπικά Δεδομένα «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στο τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/97

Στις 11/05/2020 και περί ώρα 15:05’ προσήλθε στην Υπηρεσία μας η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα του Ε..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!