Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Το Μαξίμου βάζει τον Τσίπρα στο κάδρο και για τον Καλογρίτσα και ωθεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέση άμυνας
[Reader]: Το Μαξίμου βάζει τον Τσίπρα στο κάδρο και για τον Καλογρίτσα και ωθεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέση άμυνας

[Reader]: Το Μαξίμου βάζει τον Τσίπρα στο κάδρο και για τον Καλογρίτσα και ωθεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέση άμυνας

Η αποκάλυψη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για την κατάθεση-φωτιά του Χρήστου Καλογρίτσα για τα 3 εκατομμύρια που φέρεται να του έδωσε ο κατασκευαστικός όμιλος Χούρι, κατ’ εντολήν του «White House», κατά κόσμον Μεγάρου Μαξίμου το 2016, προκειμένου να μπορέσει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέση άμυνας για μια ακόμα φορά, μετά τις αποκαλύψεις για τη συζήτηση Παππά-Μιωνή που άναψε φωτιές και εντός του ΣΥΡΙΖΑ και οδήγησε ακόμα και σε μερικό άδειασμα του κ. Παππά από τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι αποκαλύψεις του κ. Καλογρίτσα έρχονται ως νοητή επέκταση των αποκαλύψεων για την υπόθεση Μιωνή, με κοινή συνισταμένη σε αμφότερες το Μέγαρο Μαξίμου. Είτε ως «μαγαζί«, είτε ως «White House», το τότε κυβερνητικό επιτελείο φέρεται να πρωταγωνιστεί σε παρασκηνιακές μεθοδεύσεις με πολλαπλές στοχεύσεις: από τον έλεγχο του μιντιακού περιβάλλοντος, αν έχουν βάση οι καταγγελίες Καλογρίτσα ότι ουσιαστικά το Μαξίμου και ο τότε υπουργός Επικρατείς Νίκος Παππάς μεσολάβησαν για να βρει τα απαιτούμενα χρήματα και να «χτυπήσει» μια άδεια στον διαγωνισμό, έως τον έλεγχο και άλλων «αρμών της εξουσίας».

Στο Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούν την υπόθεση, επιμένοντας σε πολιτικά ερωτήματα. Στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι τόσο η υπόθεση των ηχητικών όσο και οι αποκαλύψεις για τα 3 εκ στον Χρήστο Καλογρίτσα είναι κομμάτια του ίδιου παζλ: μιας προσπάθειας της τότε κυβέρνησης να στήσει έναν εξωθεσμικό μηχανισμό ελέγχου της εξουσίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!