Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Το Μαξίμου βάζει τον Τσίπρα στη βιτρίνα της υπόθεσης Παππά-Στρατηγική φθοράς δια της ταύτισης
[Reader]: Το Μαξίμου βάζει τον Τσίπρα στη βιτρίνα της υπόθεσης Παππά-Στρατηγική φθοράς δια της ταύτισης

[Reader]: Το Μαξίμου βάζει τον Τσίπρα στη βιτρίνα της υπόθεσης Παππά-Στρατηγική φθοράς δια της ταύτισης

Με μια σύντομη δήλωσή του από το Γενική Γραμματεία Τύπου χθες το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έκανε λόγο για παρακράτος και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, αφού απαντήσει τι γνωρίζει για τα ηχητικά Μιωνή, να αποπέμψει την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τον άλλοτε κορυφαίο υπουργό και στενό του συνεργάτη Νίκο Παππά, ο οποίος φέρεται να συζητά για τη δραστηριότητα του «μαγαζιού» και να δηλώνει ότι «κάποιοι έβγαζαν πολλά λεφτά». Ο κ. Παππάς, βεβαίως, διατείνεται ότι αυτή η αναφορά πήγαινε για τους κ. Παπασταύρου και Μιωνή. Αλλά, όπως το έθετε συνεργάτης του πρωθυπουργού, «έλεγε ο Παππάς στον Μιωνή ότι ο…Μιωνής βγάζει πολλά λεφτά;».

Στο κυβερνητικό τραπέζι είναι μια στρατηγική, την οποία θεωρούν win-win. Η κυβέρνηση, λοιπόν, ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να διαχωρίσει τη θέση του και να διαγράψει τον κ. Παππά. Στο υποθετικό σενάριο που ο κ. Τσίπρας θα προχωρούσε σε κάτι τέτοιο, ο κ. Παππάς θα μπορούσε να μετατραπεί σε loose cannon, με προοπτική να απασφαλίσει. Ο κ. Τσίπρας, όμως, όπως έδειξαν και οι δηλώσεις του από το Μεσολόγγι, αποφάσισε να ορθώσει τείχος προστασίας στο κεντρικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για «σκανδαλολογία ανύπαρκτων σκανδάλων». Υπό αυτό το πρίσμα, τίθεται σε εφαρμογή το βασικό σκέλος του σχεδίου: η ταύτιση του κ. Τσίπρα με όσα λέει ο κ. Παππάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!