Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: «Μας έδινε κάτι σταγόνες και έλεγε να μην κλείνουμε το μπουκαλάκι γιατί θα εκραγεί»: Συγκλονίζει η μαρτυρία μητέρας για τον ψευτογιατρό (vid)
[Reader]: «Μας έδινε κάτι σταγόνες και έλεγε να μην κλείνουμε το μπουκαλάκι γιατί θα εκραγεί»: Συγκλονίζει η μαρτυρία μητέρας για τον ψευτογιατρό (vid)

[Reader]: «Μας έδινε κάτι σταγόνες και έλεγε να μην κλείνουμε το μπουκαλάκι γιατί θα εκραγεί»: Συγκλονίζει η μαρτυρία μητέρας για τον ψευτογιατρό (vid)

«Μας έγινε κάτι μαγικές σταγόνες, και μας έλεγε ότι δεν πρέπει να κλείνουμε το μπουκαλάκι γιατί θα εκραγεί μέσα στο ψυγείο. Μας έλεγε να κόψουμε τα φάρμακα και το παιδί θα περπατήσει» δηλώνει στο LIVE NEWS, η μητέρα ενός 16χρονου αγοριού, που αντιμετωπίζει μια σοβαρότατη ασθένεια που πλήττει την κινητικότητά του.

Το γεγονός ότι στράφηκαν στα σκευάσματα από βότανα του γιατρού – μαϊμού είναι η αιτία, όπως αναφέρει, το παιδί της αυτή τη στιγμή να μην μπορεί να περπατήσει.

«Έχω ένα αγόρι 16 ετών σήμερα που είχε σοβαρό πρόβλημα με τα πόδια του. Ακολουθούσαμε θεραπεία που μας είχαν υποδείξει οι κανονικοί γιατροί. Ένας μοναχός στο Άγιο Όρος μας είπε ότι έχει έναν άνθρωπο που κάνει ίαση, ακόμα και στις ανίατες περιπτώσεις. Είναι η απόγνωση ότι η κλασική ιατρική δεν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω» περιγράφει η κυρία Γεωργία μιλώντας στην εκπομπή του Mega.

«Αυτός είπε ότι πρέπει να κοπεί το φάρμακο και το παιδί θα επανέλθει, θα ξαναπερπατήσει. Οπότε το πιστεύεις. Το παιδί το εξέτασε στο μοναστήρι στην Παιανία. Εκεί εξέταζε μαζί με άλλα άτομα. Σίγουρα 3-4 άτομα είδαμε εκεί. Δεν γνωρίζω πόσο βαριά ήταν ασθενείς. Γνώριζα ότι είχε πολλά άτομα με καρκίνο. Εμείς δεν δώσαμε πολλά χρήματα», ανέφερε ακόμη η κ. Γεωργία.

«Σήμερα το παιδί είναι σε αμαξίδιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!