Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: «Μας έδεσαν, μας χτύπησαν»: Ο Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία στο σπίτι του (vid)
[Reader]: «Μας έδεσαν, μας χτύπησαν»: Ο Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία στο σπίτι του (vid)

[Reader]: «Μας έδεσαν, μας χτύπησαν»: Ο Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία στο σπίτι του (vid)

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα τελευταία πέντε χρόνια καθώς έχασε τον αδερφό του, τον Αύγουστο τον πατέρα του και «τον Ιανουάριο έγινε το σκηνικό με το σπίτι που μπήκαν μέσα».

Ήταν «Χόλιγουντ τελείως. Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει αυτό το πράγμα αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά» είπε ο Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία στον ΣΚΑΙ.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας. Το παλτό το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα. Της λένε, “ανέβασε μας πάνω”, όπου πάνω ήταν ο Δημήτρης και εγώ. Εγώ ήμουν ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε την φασαρία. Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου. Μας έδεσαν, μας έκαναν, με χτύπησαν λίγο για να με φοβερίσουν. Σε όλη αυτή τη φάση, όμως, μας σεβάστηκαν κιόλας! Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα αλλά ένιωσα πως μας σεβάστηκαν», είπε.

«Η Καίτη τους μίλησε πολύ ωραία όταν έφευγαν, “παιδιά να είστε καλά και για αν το κάνετε αυτό θα πρέπει να έχετε ανάγκη”. Ο Δημήτρης το έβλεπε και ήταν και τα 12 αυτά λεπτά το κεφάλι του συνέχεια κάτω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!