Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Lockdown: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνει την Τρίτη τους αρχηγούς των κομμάτων
[Reader]: Lockdown: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνει την Τρίτη τους αρχηγούς των κομμάτων

[Reader]: Lockdown: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνει την Τρίτη τους αρχηγούς των κομμάτων

Η απάντηση του πρωθυπουργού στην επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για τα ΜΜΜ και την πανδημία που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή, μπορεί να ακυρώθηκε, όμως ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το lockdown μια ημέρα αργότερα.

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δήλωσή του «ο πρωθυπουργός, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από τη Δευτέρα, επρόκειτο την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, να απαντήσει σε Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λόγω των εξελίξεων των ημερών που μεσολάβησαν, η «επίκαιρη» ερώτηση κατέστη εκ των πραγμάτων ανεπίκαιρη, καθώς ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε σήμερα σημαντικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, που υπερβαίνουν το περιεχόμενο της ερώτησης του κ. Τσίπρα».

Ο Στέλιος Πέτσας, συμπληρώνει στη δήλωσή του: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι σέβεται απόλυτα το Κοινοβούλιο. Για αυτό την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020, για την έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωση της Βουλής θα προβεί σε ανακοινώσεις για την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής. Όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα έχουν την ευκαιρία και τον χρόνο να τοποθετηθούν.

Για όσους όψιμα κόπτονται για την ενημέρωση της Βουλής, τους υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας επί 4 χρόνια στην ΙΖ’ Κοινοβουλευτική Περίοδο, απήντησε συνολικά σε 10 επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!