Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Λάθος συναγερμός με τον συνεργό του ειδικού φρουρού λόγω συνωνυμίας με αντιεξουσιαστή
[Reader]: Λάθος συναγερμός με τον συνεργό του ειδικού φρουρού λόγω συνωνυμίας με αντιεξουσιαστή

[Reader]: Λάθος συναγερμός με τον συνεργό του ειδικού φρουρού λόγω συνωνυμίας με αντιεξουσιαστή

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι νωρίτερα υπήρξε μπέρδεμα με το πρόσωπο που εμφανίζεται ως συνεργός του νεαρού αστυνομικού (σ.σ. εντάχθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. με την τελευταία φουρνιά των περίπου 2.000 ειδικών φρουρών πριν από μερικούς μήνες). Αυτό καθώς πρόκειται για συνωνυμία με άτομο που ανήκει στην αντιεξουσιαστικό χώρο, χωρίς όμως να πρόκειται για το ίδιο άτομο. Λόγω αυτή της συνωνυμίας και του «περίεργου» περιστατικού είχε σημάνει συναγερμός στις Αρχές.

Τι «παίζει» με τα ναρκωτικά

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σπίτι του καταγγέλλοντα πράγματι βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, ωστόσο, δεν έχει ακόμα αποδειχθεί εάν τα έβαλε ο ειδικός φρουρός ή εάν ανήκουν στον πολίτη. Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν πλέον οι «Αδιάφθοροι» είναι ο αστυνομικός να εντόπισε τα ναρκωτικά και να επιχείρησε να τον εκβιάσει. Υπό διερεύνηση είναι και το ενδεχόμενο οι δύο να γνωρίζονταν και να είχαν κάποια οικονομική συναλλαγή (σ.σ. είτε πρόσωπο από το περιβάλλον του νεαρού αστυνομικού).

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι αν και λίγους μήνες στην ΕΛ.ΑΣ. ο ειδικός φρουρούς είχε απασχολήσει ξανά τους συναδέλφους του λόγω «περίεργης» συμπεριφοράς που επιδείκνυε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!