Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Κούλογλου: Βουλευτές της ΝΔ ήρθαν στα χέρια για τα εξοπλιστικά
[Reader]: Κούλογλου: Βουλευτές της ΝΔ ήρθαν στα χέρια για τα εξοπλιστικά

[Reader]: Κούλογλου: Βουλευτές της ΝΔ ήρθαν στα χέρια για τα εξοπλιστικά

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα, όταν ο Δημήτρης Καιρίδης αναφέρθηκε σε παρανόηση του Στέλιου Κούλογλου κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στον ΑΝΤ1, όπου συζητήθηκαν τα εξοπλιστικά και οι διερευνητικές επαφές με την Άγκυρα.

Συγκεκριμένα ο κύριος Καιρίδης ανέφερε:

«Ο δικός μου διαχωρισμός δεν ήταν μεταξύ προδοτών και πατριωτών. Αυτά τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 για να έρθει στην εξουσία. Όπου όλους εμάς μας κατηγορούσε για γερμανοτσολιάδες. Αυτά σε εσάς, κύριε Κούλογλου. Εγώ τα απεχθάνομαι προσωπικά. Ο δικός μου διαχωρισμός είναι μεταξύ καταστροφολόγων και μπαρουφολόγων από τη μία μεριά, δηλαδή ένας ΣΥΡΙΖΑ, που όταν δεν καταστροφολογεί… μπαρουφολογεί. Το ερώτημα, κύριε Κούλογλου, είναι πολύ συγκεκριμένο: Σήμερα το βράδυ θα ψηφίσετε τα Rafale; Διοτί καλό είναι να λέτε ότι είμαστε υπέρ της άμυνας, ωραία, ότι είμαστε υπερ των φτωχών, ωραία, …. αλλά στην πολιτική, κύριε Κούλογλου, δεν ξέρω πώς έχετε πολιτευθεί μέχρι τώρα, χρειάζοντα επιλογές».

Σχολιάζοντας τις αναφορές Καιρίδη, ο κύριος Κούλογλου δήλωσε:

«Όχι δεν θέλω να απαντήσω. Θέλω να θυμίσω στον κύριο Καιρίδη ότι δύο βουλευτές της ΝΔ ήρθαν στα χέρια χθες στη Βουλή για τα εξοπλιστικά προγράμματα».

«Έγινε άγριος τσακωμός, γιατί δεν ήρθαν στα χέρια», συμπλήρωσε, στη συνέχεια, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!