Τρίτη, 7 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: Κορονοϊός – Ιταλίδα συγγραφέας: «Σας γράφω από το μέλλον σας – Θα φοβηθείτε»
[Reader]: Κορονοϊός – Ιταλίδα συγγραφέας: «Σας γράφω από το μέλλον σας – Θα φοβηθείτε»

[Reader]: Κορονοϊός – Ιταλίδα συγγραφέας: «Σας γράφω από το μέλλον σας – Θα φοβηθείτε»

Από την Ιταλία, που έχει πληγεί από τον κορονοϊό περισσότερο από κάθε άλλη χώρα στην Ευρώπη, και χθες ξεπέρασε την Κίνα σε συνολικό αριθμό νεκρών , η Μελάντρι, σε μια μακροσκελή επιστολή, περιγράφει πώς βιώνει η ίδια και όλη η Ιταλία την πανδημία .

Στην επιστολή της, εξηγεί ότι στην αρχή δεν περιμένεις τι θα συμβεί αλλά σιγά-σιγά η καθημερινότητά σου αλλάζει και στο τέλος αναπόφευκτα θα έρθει η στιγμή που «θα φοβηθείτε».

«Όταν όλα τελειώσουν, ο κόσμος δεν θα είναι πια ο ίδιος» καταλήγει η συγγραφέας.

Ολόκληρη η επιστολή της:

Βρισκόμαστε εκεί που θα βρίσκεστε εσείς σε λίγες ημέρες. Οι καμπύλες της επιδημίας μάς δείχνουν αγκαλιασμένους σε έναν παράλληλο χορό όπου βρισκόμαστε μερικά βήματα μπροστά από σας, όπως η Γουχάν ήταν σε σχέση με μας πριν από μερικές εβδομάδες. Βλέπουμε ότι συμπεριφέρεστε όπως συμπεριφερόμασταν εμείς. Κάνετε τις ίδιες συζητήσεις που κάναμε πριν από λίγο καιρό, ανάμεσα σ’αυτούς που έλεγαν ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι σαν γρίπη και σ’εκείνους που είχαν καταλάβει. Από εδώ, από το μέλλον σας, ξέρουμε για παράδειγμα ότι όταν σας πουν να μείνετε κλεισμένοι στα σπίτια σας , άλλοι θα επικαλεστούν τον Φουκό κι άλλοι τον Χομπς. Πολύ γρήγορα, όμως, θα αρχίσετε να κάνετε άλλα πράγματα. Πρώτα απ’όλα, θα φάτε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!