Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Κορονοϊός – Γώγος: Ο «συναγερμός» θα σημάνει στα 50 κρούσματα (vid)
[Reader]: Κορονοϊός – Γώγος: Ο «συναγερμός» θα σημάνει στα 50 κρούσματα (vid)

[Reader]: Κορονοϊός – Γώγος: Ο «συναγερμός» θα σημάνει στα 50 κρούσματα (vid)

«Το μεγάλο στοίχημα είναι να παρακολουθήσουμε τα κρούσματα εκεί που είναι, δηλαδή να έχουμε σαφή καταγραφή σε όλη τη χώρα. Πάνω από 50 πάντως είναι ένα θέμα» είπε ο κ. Γώγος στον ΣΚΑΙ ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρξουν συνολικά 60 κρούσματα και τα 50 είναι από πτήσεις απάντησε πως «πρέπει να ξανακοιτάξουμε το θέμα του ελέγχου των ταξιδιωτών. Έχει σημασία από που έρχονται τα κρούσματα, δηλαδή αν έρχονται 20 από μία πτήση τότε η χώρα που έρχονται γίνεται “κόκκινη”. Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς».

«Το “καμπανάκι” χτυπάει και με το ένα κρούσμα. Αυτή είναι η δουλειά μας, να βουτήξουμε το πρώτο κρούσμα και να το αντιμετωπίσουμε. Από κει και πέρα σε ημερήσια βάση στην Ελλάδα έχει σημασία η διασπορά σε όλη τη χώρα. Το να βρεθούν ας πούμε 12 κρούσματα στην περιοχή του Εχίνου είναι θέμα. Υπάρχουν κάποια δεδομένα τελευταία, υπάρχει ένα θέμα διασποράς στη χώρα» είπε μεταξύ άλλων.

«Αν είναι πολλοί και διασπαρμένοι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, θα γίνει κάτι αντίστοιχο με την Ξάνθη. Έχει σημασία που έγινε το συμβάν, με ποιους ήρθε σε επαφή το κρούσμα και η έκταση που έχει» ανέφερε ο κ. Γώγος για το ενδεχόμενο κρούσματος σε νησί.

«Δεν μπορώ να πω για αριθμό έχει να κάνει με την περιοχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!