Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Κορονοϊός: Χαμός σε αστικό λεωφορείο της Λάρισας – Τι καταγγέλει συνδικαλιστής (pics)
[Reader]: Κορονοϊός: Χαμός σε αστικό λεωφορείο της Λάρισας – Τι καταγγέλει συνδικαλιστής (pics)

[Reader]: Κορονοϊός: Χαμός σε αστικό λεωφορείο της Λάρισας – Τι καταγγέλει συνδικαλιστής (pics)

Σύμφωνα με καταγγελία του μέλους του Δ.Σ. Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και αντιπροέδρου ΠΑΝΕΤΡΑ κ. Λάμπρου Τσάπαλη, στο αστικό λεωφορείο νούμερο 4 κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες παρατηρείται συμφόρηση επιβατών με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού, σύμφωνα με το onlarissa.gr .

Ο κ. Τσάπαλης ζητάει από τους ιθύνοντες να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η καταγγελία:

Συμφόρηση επιβατών τις πρωινές διαδρομές και το μεσημέρι κατά την λήξη της πρωινής βάρδιας από Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και συγκεκριμένα στην γραμμή 4 του αστικού. Σήμερα 37 ήταν τα άτομα.

Οι συνάδελφοι καλούνται να είναι στην ώρα τους. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι άμεσα.
Μετά από καταγγελίες συνάδελφων μας λένε ότι αυτό συνεχίζεται εδώ και καιρό..Κάποιοι συνάδελφοι, μέλη του Σωματείου ήρθαν σε επαφή μέσω γνωριμιών όπως με τον κ. Σακελλάρη αλλά λύση από ότι δείχνει η κατάσταση δεν βρέθηκε.

Η λύση δεν είναι άλλη από την επαναφορά των δρομολογίων στην αρχική τους κατάσταση συν την αύξηση των δρομολογίων ανά 10-15 λεπτά γιατί εκτός αυτού πολλοί εργαζόμενοι φτάνουν στις δουλειές τους μετά το πέρας της έναρξης του ωραρίου.

Καλούμε την διοίκηση της 5ης ΥΠΕ και του Πανεπιστημιακού να λάβουν δράση και να λύσουν άμεσα το πρόβλημα. Καλούμε τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Προστασίας να παρέμβει άμεσα και όχι με ανακοινώσεις μόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!