Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Κοροναϊός: Αρνητικά τα αποτελέσματα στο «Σωτηρία» – Υπόπτα κρούσματα σε «Αττικόν» και «Παίδων»
[Reader]: Κοροναϊός: Αρνητικά τα αποτελέσματα στο «Σωτηρία» – Υπόπτα κρούσματα σε «Αττικόν» και «Παίδων»

[Reader]: Κοροναϊός: Αρνητικά τα αποτελέσματα στο «Σωτηρία» – Υπόπτα κρούσματα σε «Αττικόν» και «Παίδων»

Λήξη συναγερμού στο νοσοκομείο «Σωτηρία» καθώς αρνητικά ήταν τελικά τα αποτελέσματα στον νέο κοροναϊό του ναυτικού που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ταυτόχρονα πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άνδρας με ύποπτα συμπτώματα μεταφέρθηκε από το σπίτι του στον Πειραιά στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ακόμα ένα ύποπτο κρούσμα υπάρχει για ένα 4χρονο παιδί από την Κόρινθο που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Από το παιδί ελήφθη δείγμα και αναμένονται τα αποτελέσματα, όμως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι δεν έχει νοσήσει από τον νέο κοροναϊό.

Υπενθυμίζεται ότι αρνητικά στον κοροναϊό ήταν και τα αποτελέσματα του 40χρονου που νοσηλεύεται από τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο του Ρίου .

Σχέδιο για την αντιμετώπιση του κοροναϊού στην Ελλάδα

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊού στην Ελλάδα εκδίδει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας. Στα μέτρα περιλαμβάνονται περιορισμοί στις μετακινήσεις σε χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου, προσωρινή αναστολή λειτουργίας σχολείων και περιορισμός της κυκλοφορίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Όπως είπε ο κ. Πέτσας ο κοροναϊός είναι μια ήπια νόσος όμως η κυβέρνηση έκρινε απαραίτητο να προχωρήσει στην έκδοση ΠΝΠ.

Το πρώτο άρθρο της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου προβλέπει:

Επιβολή προληπτικών ελέγχων σε σημεία εισόδου και εξόδου από τη χώρα μέσω αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών, ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!