Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: Κλέλια Ρένεση: Ξεσπά κατά των νέων μέτρων – «Πόσο ακόμα θα παριστάνετε τους εθνοπατέρες;»
[Reader]: Κλέλια Ρένεση: Ξεσπά κατά των νέων μέτρων – «Πόσο ακόμα θα παριστάνετε τους εθνοπατέρες;»

[Reader]: Κλέλια Ρένεση: Ξεσπά κατά των νέων μέτρων – «Πόσο ακόμα θα παριστάνετε τους εθνοπατέρες;»

Η ηθοποιός έκανε λόγο για ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους λόγω των ελλείψεων στο σύστημα υγείας, για μέτρα καταστολής, αλαζονεία, αλλά και «εθνοπατέρες-σωτήρες, που ταΐζουν τα παιδιά στα σκυλιά».

Αναλυτικά όσα έγραψε η Κλέλια Ρένεση :

«Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ. Πες μου σε παρακαλώ γιατί πολλά δεν τα κατέχω… Πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον τελευταίο χρόνο, λόγω έλλειψης κλινών ΜΕΘ (και για άλλα νοσήματα, για μη επαρκείς ιατρικές παροχές από δημόσια νοσοκομεία);

Πόσοι άνθρωποι απελπίστηκαν και πήδηξαν από την ταράτσα; Πόσοι άνθρωποι βούτηξαν στην Άβυσσο της απομόνωσης και της θλίψης με ολέθρια αποτελέσματα; Πόσοι άνθρωποι ξέχασαν το «ζω» και έμειναν στο «υπάρχω». Μάζεψε αυτές τις σκιές, και μέτρα της ξανά και ξανά. Είναι οι «θυσίες» στον βωμό της «εθνικής λύτρωσης», στο καζάνι της λάθος πονταρισιάς τους.

Πίστεψαν ότι ποντάροντας στην καταστολή θα έχουν τα πάντα υπό έλεγχο. Η αλαζονεία τους φαίνεται στα νούμερα των κλινών ΜΕΘ που είναι σχεδόν τα ίδια με πέρυσι. Εγκλήματα κάτω από το φως του ηλίου και με τη σημαία της άριστης Δημοκρατίας. Πόσο ακόμα θα παριστάνετε τους εθνοπατέρες – σωτήρες όταν ταΐζετε ένα – ένα τα παιδιά σας στα σκυλιά;

Αντί να πάρετε εσείς νέα μέτρα, βάζετε κι άλλη καταστολή στην κατακερματισμένη Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει δικαστήριο να σας κάνει να λογοδοτήσετε, αλλά υπάρχει αυτός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!