Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Κύρτσος: Όχι άλλες προσλήψεις αστυνομικών, επιστήμονες χρειαζόμαστε
[Reader]: Κύρτσος: Όχι άλλες προσλήψεις αστυνομικών, επιστήμονες χρειαζόμαστε

[Reader]: Κύρτσος: Όχι άλλες προσλήψεις αστυνομικών, επιστήμονες χρειαζόμαστε

Συνέχεια στην κριτική, που ξεκίνησε με τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, δίνει ο Γιώργος Κύρτσος με σημερινή του ανάρτηση στο Twitter.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την πανεπιστημιακή αστυνομία , ο κύριος Κύρτσος έκανε λόγο για «ρεκόρ αστυνομικών» σε σχέση με τον πληθυσμό της χώρας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Οχι άλλες προσλήψεις αστυνομικών για θέσεις ειδικών φρουρών,ΑΕΙ,κλπ. Έχουμε ρεκόρ αστυνομικών σε σχέση με πληθυσμό. Είναι θέμα οργάνωσης. Χρειαζόμαστε χιλιάδες προσλήψεις νέων επιστημόνων &ειδικών σε ΑΕΙ,εφορία,κοινωνική ασφάλιση. Μεταρρύθμιση,ανάπτυξη θέλουν ειδικούς».

Η ανάρτησή του έγινε δεκτή με σχετικό ενθουσιασμό και απορία από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι την αναπαράγουν και την σχολιάζουν ποικιλοτρόπως.

Να υπενθυμίσουμε πως ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είχε επικρίνει το μεγάλο μέγεθος της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης , σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«32 μέλη έχει το υπουργικό συμβούλιο στη Γαλλία και μόλις 16 στη Γερμανία. Το άθροισμα δεν φτάνει τα μέλη του ελληνικού υπουργικού συμβουλίου. Κάποιο λάθος κάνουμε.. »

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!