Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: ΚΙΝΑΛ για Διαμαντοπούλου: Καλή επιτυχία αλλά έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ το 2013
[Reader]: ΚΙΝΑΛ για Διαμαντοπούλου: Καλή επιτυχία αλλά έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ το 2013

[Reader]: ΚΙΝΑΛ για Διαμαντοπούλου: Καλή επιτυχία αλλά έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ το 2013

Την αξιοποίηση ενός ακόμα πρώην «πράσινου» στελέχους από τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει να διαχειριστεί το Κίνημα Αλλαγής.

Η Χαριλάου Τρικούπη αφού πρώτα εύχεται «Καλή επιτυχία στην Άννα Διαμαντοπούλου» χαρακτηρίζοντας την επιλογή της «θετική εξέλιξη για τη χώρα» σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός αποδεικνύει πως δεν διαθέται «ανάλογο δυναμικό». Παράλληλα υπενθυμίζει πως η άλλοτε υπουργός Παιδείας, έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ το 2013.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για την Άννα Διαμαντοπούλου:

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Άννα Διαμαντοπούλου. Η επιλογή της από τον Πρωθυπουργό για την διεκδίκηση της θέσης του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού για την Ανάπτυξη και τη Συνεργασία και την Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ) είναι μια θετική εξέλιξη για τη χώρα.

Ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά επέλεξε ένα στέλεχος από άλλο πολιτικό χώρο για μια κορυφαία διεθνή θέση, αποδεικνύοντας ότι το κόμμα του δεν διαθέτει ανάλογο δυναμικό.

Οφείλουμε όμως να διευκρινίσουμε ότι η κ. Διαμαντοπούλου έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ το Μάιο του 2013 και είναι ανεξάρτητη πολιτικά, ενώ ίδρυσε νέο πολιτικό φορέα το 2017 (“Ώρα Αποφάσεων”). Όπως αποχώρησαν μέσα στα χρόνια της κρίσης και άλλα στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, που αντικαταστάθηκαν από περισσότερα νέα, που δίνουν σήμερα τη μάχη με το Κίνημα Αλλαγής. Το κόμμα δηλαδή, με τη μεγαλύτερη ανανέωση σε στελεχιακό δυναμικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!