Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: Κιμ Γιονγκ Ουν: Εμφανίστηκε μετά από δύο εβδομάδες ευδιάθετος και με αποστάσεις ασφαλείας λόγω κορονοϊού (vid)
[Reader]: Κιμ Γιονγκ Ουν: Εμφανίστηκε μετά από δύο εβδομάδες ευδιάθετος και με αποστάσεις ασφαλείας λόγω κορονοϊού (vid)

[Reader]: Κιμ Γιονγκ Ουν: Εμφανίστηκε μετά από δύο εβδομάδες ευδιάθετος και με αποστάσεις ασφαλείας λόγω κορονοϊού (vid)

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα κρατικά ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε το παρών στη συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του Εργατικού Κόμματος, το οποίο συζήτησε τα οικονομικά ζητήματα της χώρας.

Η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου η οποία είχε διάρκεια δύο ημερών είχε να κάνει με τα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν στη χώρα εξαιτίας της παγκόσμιας ανησυχίας λόγω του κορονοϊού , καθώς η Βόρεια Κορέα ήδη αντιμετωπίζει κυρώσεις από διάφορες χώρες εξαιτίας του πυρηνικού της προγράμματος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το κρατικό ειδησεογραφικό δίκτυο KCNA στη συνεδρίαση συζητήθηκαν «κρίσιμα ζητήματα σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη της αυτάρκους οικονομίας της χώρας και της βελτίωσης των συνθηκών ζωής των ανθρώπων».

Ακόμα συζητήθηκε η χημική βιομηχανία και η παραγωγή λιπασμάτων της χώρας.

Στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη 13η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου, ο Κιμ φαίνεται ευδιάθετος και γελαστός κρατώντας μία απόσταση ασφαλείας δύο μέτρων από τους υπόλοιπους αξιωματούχους.

Ελάχιστες εμφανίσεις τους τελευταίους τρεις μήνες

Ο Κιμ είχε να εμφανιστεί από τις 24 Μαΐου, όταν είχε προεδρεύσει μία στρατιωτική συνάντηση για να συζητήσει νέες πολιτικές για την ενίσχυση των πυρηνικών δυνατοτήτων της χώρας.

Τότε Οι αξιωματούχοι που υποδέχτηκαν τον Κιμ φορούσαν μάσκες, κατά την είσοδο του τελευταίου στην Κεντρική Στρατιωτική Επιτροπή, ωστόσο κανένας δεν φόραγε μάσκα κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όπως φαίνεται στα βίντεο που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!