Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Κικίλιας για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία της Ελένης Γιαμαρέλλου: «Οι θρασύδειλοι δεν μας τρομοκρατούν»
[Reader]: Κικίλιας για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία της Ελένης Γιαμαρέλλου: «Οι θρασύδειλοι δεν μας τρομοκρατούν»

[Reader]: Κικίλιας για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία της Ελένης Γιαμαρέλλου: «Οι θρασύδειλοι δεν μας τρομοκρατούν»

«Οι θρασύδειλοι δεν μας τρομοκρατούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η εισβολή στο γραφείο της κ. Ελένης Γιαμαρέλλου Καθηγήτριας Παθολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ και μέλους της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας δεν είναι απλώς καταδικαστέα, αλλά συνιστά μια άθλια πράξη εκφοβισμού, μια φασίζουσα συμπεριφορά. Η κ. Γιαμαρέλλου είναι μια κορυφαία επιστήμονας, η οποία μαζί με όλα τα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, εργάζεται καθημερινά και από την πρώτη ημέρα που ξέσπασε η πανδημία, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου και την στήριξή μου στους επιστήμονες της χώρας, στους ιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας.

Οι θρασύδειλοι δε μας τρομοκρατούν».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!