Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Κικίλιας σε αντιπολίτευση για τα συλλαλητήρια: «Δείξτε υπευθυνότητα»
[Reader]: Κικίλιας σε αντιπολίτευση για τα συλλαλητήρια: «Δείξτε υπευθυνότητα»

[Reader]: Κικίλιας σε αντιπολίτευση για τα συλλαλητήρια: «Δείξτε υπευθυνότητα»

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, με αφορμή το σημερινό συλλαλητήριο στα Προπύλαια.

Σε παρέμβασή του, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κάλεσε όλα τα κόμματα να δείξουν εγκράτεια και υπευθυνότητα, να είναι προσεκτικά και να μην παρακινούν τους πολίτες σε συγκεντρώσεις, ιδιαίτερα στην Αττική που η κατάσταση, όπως είπε, είναι πολύ επιβαρυμένη.

«Θέλω να ζητήσω να είμαστε όλοι πάρα πολύ υπεύθυνοι και προσεκτικοί. Κόμματα πρώτα, παρατάξεις και συνάδελφοι, σε σχέση με αυτά τα οποία βλέπετε ότι αναλύουν οι επιστήμονές μας τις τελευταίες ημέρες και έχουν να κάνουν με την επιβαρυνόμενη κατάσταση στο λεκανοπέδιο της Αττικής», τόνισε ο υπουργός.

«Σας παρακαλώ πάρα πολύ να δείξετε όλοι εγκράτεια και να σεβαστείτε τη μάχη που δίνουν οι υγειονομικοί. Τη μάχη την οποία δίνουν γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό στα νοσοκομεία μας, αλλά και τις οικογένειες αυτών που θρηνούν θύματα ή αυτών οι οποίοι νοσηλεύονται συγγενείς τους. Και να προσπαθήσουμε όλοι με μέτρο, να προασπίσουμε τη δημόσια υγεία», πρόσθεσε ο Β. Κικίλιας.

Διαβάστε επίσης:

Φοιτητικό συλλαλητήριο το μεσημέρι στην Αθήνα – «Όχι» στην πανεπιστημιακή αστυνομία, «ναι» στο άνοιγμα των σχολών

Στους «δρόμους» ο ΣΥΡΙΖΑ για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!