Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Καβάλα – Καταγγελία αρχαιολόγου: Η Μενδώνη μου είπε «όχι μαγκιές σε μένα»!
[Reader]: Καβάλα – Καταγγελία αρχαιολόγου: Η Μενδώνη μου είπε «όχι μαγκιές σε μένα»!

[Reader]: Καβάλα – Καταγγελία αρχαιολόγου: Η Μενδώνη μου είπε «όχι μαγκιές σε μένα»!

Ο κ. Λυχούνας ανήρτησε στο προφίλ του στο Facebook ότι κατά τη διάρκεια ξενάγησης στον στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, στην Καβάλα και μετά από διαφωνίες που υπήρξαν για την αναστήλωση, η κυρία Μενδώνη του είπε «όχι μαγκιές σε μένα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Λυχούνας έγραψε στο Facebook: «Το Σαββάτο το πρωί ξεκινήσαμε την περιήγηση και η συζήτηση έρεε για τα προβλήματα ενός χώρου σε αναδιαμόρφωση, ώσπου φτάσαμε στην Βασιλική Β΄. Εκεί περιδεής μια μηχανικός της αναστήλωσης βγάζει σχέδια που στο βόρειο κλίτος του ναού έδειχναν κίονα με κιονόκρανο σήμερα εκτεθειμένο στο μουσείο. Τη ρωτάω: και πού ξέρετε πώς αυτά ήταν εδώ; Με προβληματική αφέλεια μου απαντά: Αυτό είναι ένα πρόβλημα! Τι εννοείτε της λέω, αυτό είναι εγκεκριμένη από το ΚΑΣ μελέτη και δεν το ξέρετε ακόμη; Με κοιτάζει απορημένη. Τι λέτε με ρωτά ο Γ.Γ. του υπουργείου, αυτή είναι μελέτη του ΥΠΠΟΑ. Εγώ πρώτη φορά το βλέπω, συμπληρώνω. Με γνώση περισσή (από την ΚΕΔΕ φερτή) και ύφος υψηλό, λέει ο Γ.Γ. πως είναι και της Εφορείας, αυτές είναι διαδικασίες του ΥΠΠΟΑ! Εγώ επιμένω δεν έχω δει και διαβάσει τη μελέτη! Και τότε η υπουργός με ένα ιδιόρρυθμο μείγμα γαλατικής ευγένειας και υπερχειλίζουσας τεστοστερόνης ξεσπά, ΟΧΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ!».

Ο κ. Λυχούνας έγραψε επίσης ότι ήθελε: « Ή να την πιάσω από το μαλλί με σοβαρό κίνδυνο να λερωθούν τα χέρια μου από τη μέτριας ποιότητας χρωμοβαφή/βερνίκι επίπλων ή να αποχωρήσω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!