Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: Κάτια Ταραμπάνκο: «Η Σαλαγκούδη μπήκε στο Survivor τρομοκρατημένη, δεν ήξερε πού βρίσκεται»
[Reader]: Κάτια Ταραμπάνκο: «Η Σαλαγκούδη μπήκε στο Survivor τρομοκρατημένη, δεν ήξερε πού βρίσκεται»

[Reader]: Κάτια Ταραμπάνκο: «Η Σαλαγκούδη μπήκε στο Survivor τρομοκρατημένη, δεν ήξερε πού βρίσκεται»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο και μίλησε για το Survivor 4 αλλά και για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 είπε: «Η Ανθή ήταν ένας ήσυχος χαρακτήρας. Όταν είχε μπει στο παιχνίδι, είχε σοκαριστεί πάρα πολύ. Δηλαδή δεν ήξερε λογικά πού έμπαινε. Τι είναι το Survivor. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη μέρα που έφτασε ρώτησε πού θα πάμε τουαλέτα, αν θα έχουμε κάτι, και ήταν τρομοκρατημένη. Ήμουν κοντά της εκείνη τη στιγμή, να τη βοηθήσουμε. Σχεδόν τη λυπόμουν για το σοκ που είχε πάθει. Είχε βρει τη φάση της μετά. Έφευγε στην παραλία, έκανε ηλιοθεραπεία, κολυμπούσε».

«Θα έλεγα ότι βοηθούσε στις δουλειές. Η Ανθή είναι από τις γυναίκες και είναι ωραίο που υπάρχουν αυτές οι γυναίκες που δεν είναι δυνατές, δεν κάνουν όλες τις δουλειές, δεν μπορεί να σπάσει μία καρύδα, να σηκώσει ξύλα να φέρει. Αλλά όποτε μπορούσε να συνεισφέρει πλένοντας κάτι ή μοιράζοντας το φαγητό το έκανε. Μέχρι εκεί» είπε Κάτια σημειώνοντας ότι έπρεπε να αποχωρήσει η Ανθή για αγωνιστικούς λόγους γιατί χάνονταν πόντοι.

«Θα έλεγα ότι βοηθούσε στις δουλειές. Η Ανθή είναι από τις γυναίκες και είναι ωραίο που υπάρχουν αυτές οι γυναίκες που δεν είναι δυνατές, δεν κάνουν όλες τις δουλειές, δεν μπορεί να σπάσει μία καρύδα, να σηκώσει ξύλα να φέρει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!