Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Καλλιάνος: Κακοκαιρία με εκπλήξεις – Τι θα γίνει με τα χιόνια στην Αττική
[Reader]: Καλλιάνος: Κακοκαιρία με εκπλήξεις – Τι θα γίνει με τα χιόνια στην Αττική

[Reader]: Καλλιάνος: Κακοκαιρία με εκπλήξεις – Τι θα γίνει με τα χιόνια στην Αττική

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρεται στην κακοκαιρία «Λέανδρος», η οποία επελαύνει από χθες στη χώρα , σημειώνει ότι «το μόνο που έχει κλειδώσει μέχρι στιγμής είναι το κρύο» που «θα γίνει πολύ αισθητό από το βράδυ της Πέμπτης που θα χιονίσει κατά περιόδους ακόμη και σε πεδινές περιοχές».

Όσον αφορά στα χιόνια που επρόκειτο να πλήξουν την Αττική, ο κ. Καλλιάνος αναφέρει ότι «την Παρασκευή νωρίς το πρωί πιθανότατα θα χιονίσει στα γύρω ορεινά και ημιορεινά της Αττικής, περίπου από τα 550 μέτρα και υψηλότερα» αλλά θα είναι πρόσκαιρο.

Ωστόσο, ίσως αργά το βράδυ του Σαββάτου να χιονίσει αρκετά χαμηλά στην Αττική αλλά παραμένει αβέβαιο. «Το Σάββατο αργά το βράδυ και προς το ξημέρωμα της Κυριακής, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χιονίσει αρκετά χαμηλά και στην Αττική όμως αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Χρειάζεται να φτάσει η Παρασκευή για να ξέρουμε ακριβώς για την εξέλιξη στην πρωτεύουσα. Μπορεί να δούμε ωραίες εκπλήξεις, μπορεί όμως να δούμε και λίγα πράγματα» γράφει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!