Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Κάλεσμα Γιώργου Πατούλη στους ιδιώτες γιατρούς: Να δώσουμε τη μεγάλη μάχη
[Reader]: Κάλεσμα Γιώργου Πατούλη στους ιδιώτες γιατρούς: Να δώσουμε τη μεγάλη μάχη

[Reader]: Κάλεσμα Γιώργου Πατούλη στους ιδιώτες γιατρούς: Να δώσουμε τη μεγάλη μάχη

Με επιστολή του ο κ. Πατούλης τονίζει πως ήρθε η ώρα ο ιατρικός κόσμος να ενώσει τις δυνάμειςτου και να δώσει τη μεγάλη μάχη για τον ασθενή, τη δημόσια υγεία και την πατρίδα.

Παράλληλα απευθυνόμενος στους ιδιώτες γιατρούς, μέλη του ΙΣΑ, ζητά να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Υπουργείου Υγείας να ενισχύσουν τις δομές υγείας για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ, στην επιστολή του επισημαίνει τα εξής: «Η πατρίδα μας δίνει μια κρίσιμη μάχη ενάντια στην πανδημία που απειλεί την ανθρωπότητα. Οι συνάδελφοί μας, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τις ζωές των συμπολιτών μας. Έχουν ανάγκη από τη βοήθειά μας. Οι ιδιώτες γιατροί της Αθήνας απέδειξαν το υψηλό αίσθημα ευθύνης από το οποίο διακατέχονται διατηρώντας ανοιχτά τα ιατρεία τους και προσφέροντας ακόμα και εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Ωστόσο η μάχη ενάντια στην επιδημία θα κριθεί από την οργάνωση και την αντοχή των δομών υγείας. Σε αυτή την εθνική προσπάθεια πρέπει να συμβάλλουμε όλοι. Είμαστε υπέρ της μονιμότητας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ωστόσο αυτή είναι μια συνθήκη έκτακτης ανάγκης και ο ιατρικός κόσμος οφείλει να συσπειρωθεί.Σας καλώ να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση του Υπουργείου Υγείας και να συμμετέχετε στην εθνική προσπάθεια για την ενίσχυση του συστήματος υγείας και τη σωτήρια των συμπολιτών μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!