Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: «Υπάρχουν κι άλλα αποδεικτικά στοιχεία, στην κασέτα δεν έχει γίνει κοπτοραπτική»: Τι είπε ο δικηγόρος του Σάμπυ Μιωνή
[Reader]: «Υπάρχουν κι άλλα αποδεικτικά στοιχεία, στην κασέτα δεν έχει γίνει κοπτοραπτική»: Τι είπε ο δικηγόρος του Σάμπυ Μιωνή

[Reader]: «Υπάρχουν κι άλλα αποδεικτικά στοιχεία, στην κασέτα δεν έχει γίνει κοπτοραπτική»: Τι είπε ο δικηγόρος του Σάμπυ Μιωνή

Όπως είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο κ. Πανταζής, υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποκαλύπτουν τις αλήθειες για τη μήνυσή του.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν και άλλες κασέτες με ηχογραφημένες συνομιλίες, απάντησε «υπάρχουν και άλλα αποδεικτικά στοιχεία», ενώ στην ερώτηση γιατί δημοσιοποιήθηκε τώρα η συνομιλία ενώ υπάρχει από το 2016 απάντησε: «Ποιος επιχειρηματίας που διώκεται από τον δικαστικό μηχανισμό του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του δικαστικού μηχανισμού που τον κυνηγά; Αυτό είναι αδύνατον να συμβεί».

«Έχει καταθέσει 40 αποδεικτικά στοιχεία στη μήνυσή του τα οποία είναι στη διάθεση του εισαγγελέα και της προανακριτικής. Το ηχητικό είναι το πρώτο συμπληρωματικό στοιχείο» είπε επίσης.

Διευκρίνισε δε ότι «ποτέ δεν είπαμε ότι ο Παππάς εκβίασε, είπαμε ότι η συνομιλία τεκμηριώνει τον προηγούμενο ισχυρισμό».

«Ο υπουργός Επικράτειας λέει ότι ξέρει ότι η ατζέντα Παπαγγελόπουλου βγάζει λεφτά» πρόσθεσε.

«Προκαλώ τον οποιονδήποτε να πάει το ηχητικό ντοκουμέντο στη ΓΑΔΑ για να ελεγχθεί. Δεν θα βρεθεί καμία κοπτοραπτική, καμία αφαίρεση» κατέληξε, απαντώντας ουσιαστικά στον Νίκο Παππά που είπε ότι οι συνομιλίες είναι κατασκευασμένες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!