Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: ΗΠΑ: Πέθανε ο πρώην γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ
[Reader]: ΗΠΑ: Πέθανε ο πρώην γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ

[Reader]: ΗΠΑ: Πέθανε ο πρώην γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε σε πληρωμένη καταχώριση στους New York Times την Πέμπτη, αλλά δεν υπήρχαν λεπτομέρειες για την αιτία. Πέθανε στις 8 Ιανουαρίου.

Ο Μπόρνσταϊν υπηρέτησε ως προσωπικός γιατρός του προέδρου από το 1980 έως το 2017. Ο Τραμπ φέρεται να δεχόταν αρχικά την περιποίηση του πατέρα Τζέικομπ Μπόρνσταϊν, πριν ανατρέξει στον γιο του. Το δίδυμο πατέρα-γιου διατηρούσε ιατρείο στην ανατολική πλευρά του Μανχάταν.

Όταν ο Τραμπ ήταν υποψήφιος για την προεδρία το 2016, ισχυρίστηκε με συνέπεια ότι ο Δημοκρατικός αντίπαλός του, η Χίλαρι Κλίντον, δεν είχε τη φυσική αντοχή να κρατήσει την προεδρία, παρά το γεγονός ότι ο κατοπινός πρόεδρος ήταν 70 ετών όταν ανέλαβε το αξίωμα.

Μετά από ερωτήσεις που τέθηκαν σχετικά με την υγεία του, ο Τραμπ έβαλε τον Μπόρνσταϊν να δημοσιεύσει μια επιστολή που περιγράφει λεπτομερώς τη φυσική του κατάσταση.

«Αν εκλεγεί ο κ.Τραμπ, μπορώ να δηλώσω κατηγορηματικά, θα είναι το πιο υγιές άτομο που εξελέγη ποτέ στην προεδρία», έγραψε ο τότε γιατρός του στην επιστολή.

Στην ίδια επιστολή, ο Μπόρνσταϊν διαβεβαίωνε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε «σημαντικά ιατρικά προβλήματα» και η αρτηριακή του πίεση και τα εργαστηριακά αποτελέσματα ήταν «εκπληκτικά.» «Η σωματική του δύναμη και η αντοχή του είναι εξαιρετικές», συνέχισε ο Μπόρνσταϊν.

Από τη στιγμή που ο Τραμπ εξελέγη, ο Μπόρνσταϊν έδωσε μονάχα το παρόν στα «εγκαίνια» του νέου προέδρου, αλλά η πρόσκληση για να να ενταχθεί στο ιατρικό προσωπικό του Λευκού Οίκου δεν ήρθε ποτέ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!