Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: «Είναι 17 αποστάξεις από 43 διαφορετικά βότανα»: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τις… θεωρίες του ψευτογιατρού
[Reader]: «Είναι 17 αποστάξεις από 43 διαφορετικά βότανα»: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τις… θεωρίες του ψευτογιατρού

[Reader]: «Είναι 17 αποστάξεις από 43 διαφορετικά βότανα»: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τις… θεωρίες του ψευτογιατρού

Αυτή τη φορά, στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το «Live News», ο ψευτογιατρός ακούγεται να ζητά από τον ασθενή να σταματήσει τη φαρμακευτική του αγωγή και να ακολουθήσει πιστά τις δικές του οδηγίες.

«Λογικά, θα έπρεπε να έχεις έναν αιματοκρίτη γύρω στο 30. Αλλά λόγω όλων αυτών που έχεις κάνει, έχεις 41. Καρκινοπαθής, με αιματοκρίτη 41, αιμοσφαιρίνη κάπου στο 14, αιμοπετάλια είχες περίπου 270-280.000, οι εξετάσεις θα είναι εντελώς κάτω! Θα πέσεις στην μισή δοσολογία» λέει αρχικά.

Δίνει μάλιστα και γραπτές οδηγίες για το πώς ο ασθενής, θα λαμβάνει σε σταγόνες τα σκευάσματα με τα βότανα. «Θα βρεις στη συσκευασία ένα μπουκάλι με απόσταγμα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ίσως για την υγεία σας. Είναι 17 αποστάξεις από 43 διαφορετικά βότανα. Είναι πολύ δυνατό, η ποσότητα που σας στέλνω είναι αρκετή γιατί λίγες σταγόνες αρκούν. Θα δείτε τεράστια βελτίωση σε 20 μέρες στον οργανισμό σας. Ρυθμίζει και ενεργοποιεί το RNA το οποίο επαναδομεί και ρυθμίζει το DNA έτσι ώστε επιδιορθώνει βλάβες γονιδιακές ή επίκτητες από ατυχήματα, καταχρήσεις ουσιών, ναρκωτικά, χημειοθεραπεία, λάθος διατροφή, τοξινώσεις, ράδιο-ακτινοβολία κτλ» λέει ο 47χρονος.

Στην περίπτωση της καρκινοπαθούς πάντως, προσπαθώντας να γίνει απόλυτα πειστικός για τις γνώσεις του, ο 47χρονος φρόντισε να επαναλάβει τη θεωρία του, για το πώς ο καρκίνος, μπορεί να εξαφανιστεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!