Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Ηχητικό ντοκουμέντο από τις placebo θεραπείες του ψευογιατρού: Έλεγε για παρατράγουδα εννοώντας παρενέργειες (vid)
[Reader]: Ηχητικό ντοκουμέντο από τις placebo θεραπείες του ψευογιατρού: Έλεγε για παρατράγουδα εννοώντας παρενέργειες (vid)

[Reader]: Ηχητικό ντοκουμέντο από τις placebo θεραπείες του ψευογιατρού: Έλεγε για παρατράγουδα εννοώντας παρενέργειες (vid)

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή του Mega «Live News», ο ψευτογιατρός μιλάει μ’ έναν ασθενή του χρησιμοποιώντας ορολογίες όπως νόσος Χασιμότο, προκείμενου να τον εντυπωσιάσει αναφερόμενος σε ιατρικές εξετάσεις για τη ρύθμιση του θυρεοειδή.

«Άκου, εφόσον δεν έκανες καθόλου πυρετό θα σου πω τι έχει γίνει, έχει αποσυντονίσει ο θυρεοειδής, δεν έχει καταστραφεί γιατί έκκρινε. Έχεις Χασιμότο, έτσι; Αλλά έχεις 0,05 όταν το όριο ήταν 0,25 εσύ έκκρινες TSH 0,05, αυτό μόλις κάνουμε την θεραπεία μέσα σε 40 με 50 μέρες θα φτιάξει, αλλά από τη στιγμή που εκκρίνει ο θυρεοειδής δεν έχει καταστραφεί. Μια μόνο ορμόνη της TSH έχει απορρυθμιστεί, εντάξει αυτή δείχνει πολύ χαμηλή άλλες είναι καλές από αυτές και ρυθμίσιμες οπότε δεν έχεις πρόβλημα να φοβάσαι», λέει αρχικά ο ψευτογιατρός με τη συνέχεια να είναι καλύτερη αφού κάνει λόγο για παρατράγουδα, τα οποία κρίνει και φυσιολογικά, εννοώντας τις παρενέργειες που τυχόν εμφανίσει ο ασθενής λαμβάνοντας τη θεραπεία με τα βότανα που του συνιστά.

«Οι φλεγμονές μπορεί να προήλθαν από το βήξιμο, δεν είναι απαραίτητα από ίωση, έχει να κάνει θέμα με την κυκλοφορία του αίματος, με την οξυγόνωση του αίματος, είναι πάρα πολλοί παράγοντες. Πάντως σημασία έχει ότι από την στιγμή που δεν εκκρίνει 0 και είναι 0,05, θα επανέλθει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!